Ми у Facebook
07.11.2011, 16:29

11 пар молодят з Рівного одружилися у Лас-Вегасі

У Рівному відбулася чергова стилізована вечірка із серії "Smart Parties", яку організувала й провела неформальна молодіжна організація “Smart People”. Порівняно з попередніми, вечірка виявилась більш масштабною. Хоча це й не дивно, адже за задумом організаторів захід відбувався в американському місті розваг Лас-Вегасі, а головною його подією було... весілля!
Місто блиску й розваг, удачі й розчарування. Лас-Вегас приваблює своїм колоритом та оригінальністю людей з багатьох країн світу. Саме сюди вирішили здійснити романтичну подорож молоді рівняни й рівнянки, і не лише для того, щоб весело провести час, а з метою поєднати навічно свої серця й душі.





Усі запрошені стали гостями імпровізованого весілля. До вінчальної арки зібралися йти молоді Юля та Сашко (Юлія Ковальчук та Олександр Хомич). Але одружитися їм не вдалося. Чому? Це ж Лас-Вегас, де дуже багато значать гроші. Інша пара, Оля та Паша (Ольга Шевчук та Павло Осіпов) дали у весільній капличці хабара, і навіть, не зважаючи на те, що капличка уже зачинялася, їх одружили:)







Затим одружилися й Юля та Сашко і запросили усіх гостей святкувати, а закохані пари гостей — також розписуватись. Так у Лас-Вегасі свої серця поєднали 11 пар рівнян.

У ролі “весільних” музик виступили гості зі Львова - півфіналісти проекту "Україна має талант" — гурт "RIZUPS" та талановита львівська поп-співачка, учасниця шоу “Х-фактор” — Ya Ra (Ярина Прокопчук). "RIZUPS" та Ярина вперше заспівали спільну музичну програму, виконавши аж 16 пісень.



Неймовірний драйв та запал, що йшов зі сцени, не залишив байдужими серця публіки, і молодь завзято танцювала під захопливу музику. Львів'яни настільки розгойдали рівненську публіку, що та просто не хотіла відпускати їх зі сцени. Тож Мар'яну та Назару з “RIZUPS" та Ярині довелося заспівати на “біс”:




— Якщо бути відвертим, то ми не очікували, що буде аж так класно, — поділилися враженнями після виступу “RIZUPS” та Ya Ra. — В плані публіки — аж запекло! Така гаряча!

Також талановиті львів'яни відзначили, що їм дуже сподобалося у Рівному:

- Було надзвичайно круто, - говорить учасник гурту “RIZUPS” Назар Хассан. - Організатори дуже тепло прийняли нас і навіть організували невеличку екскурсію. Місто дуже сподобалось. Невеличке й затишне.



- Ще нас дуже вразила ініціативна молодь Рівного, що так власними силами організовує такі класні заходи, - додала Ярина Прокопчук

Наостанок львівські гості сфотографувалися з усіма бажаючими та пообіцяли ще не раз повернутися до Рівного.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ