Ми у Facebook
07.02.2012, 14:51

У Рівному влаштували "гарячу ніч у холодній Лапландії" [+Фото]

У Рівному відбулася ще одна запальна вечірка від неформального молодіжного об’єднання «Smart People». Smart Party під назвою «Ніч у Лапландії» виявилась зовсім не холодною, а навіть навпаки.
Якщо ти не їдеш до Лапландії – Лапландія їде до тебе! Незважаючи на мороз, що лютував у Рівному останній тиждень, в приміщенні Стадіо Пабу, де відбувалась Smart Party «Ніч у Лапландії», було гаряче! Не лише через те, що дрескод був зимовим, зручним та теплим (светри, шарфи, рукавички), але й в першу чергу завдяки організаторам, які подбали про те, аби сумувати було ніколи.

- Організувати подібного роду захід для нашої команди - це вже давно завдання далеко не найвищої складності, – розповідає Тарас Комаренко, співорганізатор вечірки. - Тему запропонували учасники нашої групи в одній із соціальних мереж, близько півроку тому, вона вже тоді нас зацікавила, і ми вирішили, що втілимо цю ідею взимку. Вечірка відрізнялася від попередніх тим, що абсолютно усі, хто виступав на ній – рівняни. Підготовка тривала чотири тижні. Про те, чи вдалось – хай говорять гості. У цілому ми задоволені, і обіцяємо постійно вдосконалюватись.



Гостей розважали такі талановиті люди, як Олександра Омельчук та Олександр Хомич, котрі виконували знайомі усім зимові хіти. На біс викликали співочу та чарівну Яну Міськову, нотку романтичності у загальну атмосферу вечора вніс скрипаль Андрій Сачева («French Connection Jazz Quartet»). Для бажаючих навчитись танцювати майстер клас із запального та зігріваючого танцю влаштували хореографи студії "Nuevo".

У Рівному відбудеться ексклюзивна зимова вечірка “Ніч у Лапландії” [Анонс]

- Smart Parties набирають обертів. У кінці березня плануємо зробити «Телевечірку» спільно з місцевим телеканалом «Рівне 1», а після цього повернутися до тематики країн Центрально-Східної Європи. Тому в майбутньому, як ви вже зрозуміли, вечірки проводитимуться частіше, – говорить Тарас.



Посмішку усім присутнім дарували учасники команди КВК «Соседка Дмитрий». На вечірці можна було не лише гарно розважитись, але й дізнатись долю з печива з пророцтвами, яким пригощали усіх бажаючих. Зимовий боді-арт від Тетяни Ліпатнікової та «Bremani» додав настрою і дозволив ще більше перейнятись тематикою вечірки.

- Безмежно радий, що побував на такого роду вечірці. Дякую організаторам. Ви великі молодці. Хорошою справою займаєтесь, – ділиться враженнями Олексій Самчук.

Після основної розважальної частини на публіку чекала дискотека від DJ Roland та конкурси від MC Marakey. Фото на згадку про «Ніч у Лапландії» впродовж всього вечора робила Даша Гаврюсева. Незмінною ведучою Smart вечірки була Юлія Ковальчук.

Молодий рівненський бібліотекар Юля Ковальчук: «Легко жити, коли знаєш чого хочеш»

- Було неймовірно казково! Дуже рада, що пішла. Дякую організаторам за таку чудову зимову ніч, – коментує вечірку Маша Груша.



Одним словом, було гаряче.





На правах реклами