Ми у Facebook
31.07.2012, 17:03

На Рівненщині найбільшу зарплату отримують енергетики

А в Україні у список найбільш високооплачуваних фахівців потрапили кондитери і співробітники HR.
У поточному місяці найвищі зарплати роботодавці платили традиційно в сфері високих технологій та програмування. Несподіваним стало те, що до десятки "найдорожчих" професій стали потрапляти виробничі професії, наприклад, технолог кондитерського і цукрового виробництва, інформує ТСН.ua.

Також до ТОП-10 високих зарплат стали потрапляти кадрові працівники - директори, керівники відділу кадрів, HR-менеджери, повідомили в Міжнародному кадровому порталі HeadHunter.

Як інформує Головне управління статистики у Рівненській області, найвищі рівні оплати праці у січні-червні 2012 р. спостерігалися на підприємствах з виробництва та розподілення електроенергії, газу та води (5557 грн), хімічного виробництва (4174 грн).

У середньому по промисловості заробітна плата становила 3488 грн.

Значно вища, ніж у середньому по області, оплата праці у фінансовій діяльності (3553 грн). Також перевищувала середньообласний рівень заробітна плата працівників діяльності транспорту – 2954 грн; лісового господарства – 2873 грн; державного управління – 2655 грн.

Найнижча заробітна плата відзначалася у працівників рибальства, рибництва – 1149 грн, готелів та ресторанів – 1189 грн, сільського господарства, мисливства та пов’язаних з ними послуг – 1598 грн; серед промислових видів діяльності – у працівників текстильного виробництва, виробництва одягу, хутра та виробів з хутра – 1405 грн.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ