Ми у Facebook
09.08.2012, 15:31

Рівнянам радять, як змусити себе працювати після відпустки [+Відео]

Психологи стурбовані настроєм тих, хто вже відпочив і повернувся на своє робоче місце. Попереджають: до виходу на роботу потрібно підготуватися, аби не втрапити у депресію.
Перший робочий день психологи рекомендують розпочати з перегляду фотографій та розповідей про відпочинок. Водночас не надто захоплюйтеся спогадами про відпустку. Адже не кожен мав можливість відпочити.

Фахівці наголошують: не слід одразу братися за складну бурхливу діяльність, адже психологічно організм до цього не готовий. Бажано виходити на роботу посеред тижня - в середу або в четвер, кілька днів на роботі - і знову вихідні.

Психолог рекомендує у перший тиждень приймати вітаміни та навантажувати організм фізично, адже тіло ще пам'ятає активний відпочинок. Водночас керівникам нагадує - у перші дні не варто навантажувати підлеглих. Каже, є і надзвичайно вразливі люди.

Діловим жінкам розслаблятись ніколи після відпустки, робота поглинає повністю. Відтак вже за тиждень про відпочинок нагадує лише засмага.

Подумайте, як відпочиватимете восени. Психологи радять відпочивати раз на сезон хоча б кілька днів. Насолоджуйтеся тим, чого бракувало на відпочинку - інтернет, походи в кіно чи на концерт, спілкування з друзями та кава в улюбленій кав'ярні.






На правах реклами