Ми у Facebook
20.08.2012, 13:16

Діти з багатодітної родини до смерті забили 4-річну дівчинку

У Севастополі діти з багатодітної родини до смерті забили чотирирічну дівчинку.
Її мати поїхала на заробітки до Чехії й залишила дитину подрузі, у якої п'ятеро своїх дітей - від року до 11-ти. Вони відразу зненавиділи чужу дівчинку, конфліктували з нею і часто били.

Останнього разу побої були особливо жорстокі. Лише на голову дитини припало понад двадцять ударів.

"Господиня квартири на час відлучилася. До того часу, як вона повернулася, одна з дівчаток уже лежала на дивані і задихалася. Була викликана швидка допомога, лікарі надавали медичну допомогу дівчинці більше півгодини, потім констатували смерть", - повідомив заступник прокурора Дмитро Потоцький.

Судмедекспертиза встановила, що смерть спричинила черепно-мозкова травма.

Як розповіли сусіди, діти були у квартирі самі близько доби. Мати сімейства пішла близько шостої години вечора у четвер, а повернулася аж надвечір у п'ятницю, коли дівчинка вже дуже сильно плакала, зазначила сусідка знизу Антоніна Гуріна.

Саму жінку люди охарактеризували, як злу людину, і діти в неї були такі ж люті.

За фактом убивства малолітньої дитини порушено кримінальну справу за статтею "навмисне вбивство".

За допомогою психолога, слідчі встановили, хто з дітей причетний до жорстокого побиття дівчинки. Їм 7, 10 та 11 років. За законом, в Україні кримінальна відповідальність настає з 14-ти років.

Тим часом мешканці будинку, де 4-річну дівчинку до смерті забили діти з багатодітної родини, розповіли, що в цій квартирі постійно відбуваються якісь неприємності.

"Жінка зовсім не займається своїми дітьми. Під час її частої відсутності, хлопці ведуть себе бридко. Вони викидають сміття у вікна, підпалюють газети, випорожнюються в під'їзді і ображають мене. Хлопці не ходять в школу і регулярно погрожують сусідам", - розповів житель другого поверху Алібасов Алієв.

Сусіди не раз скаржилися і в міліцію, і до відділу соціального захисту районної ради, але жодних заходів ніхто так і не вжив. До речі не так давно жінка стала матір'ю героїнею.

За матеріалами ТСН.





На правах реклами