Ми у Facebook
21.08.2012, 11:30

На Рівненщині у п’яній суперечці чоловік вбив свого товариша

У с. Бистричі Березнівського району після розпиття чергової пляшки оковитої товариш по чарці наніс 44-річному Валентину кілька ударів, які виявилися для чоловіка несумісними з життям.
Валентин останнім часом проживав у 25-річного Василя та його батька, адже у всіх був один спільний інтерес – горілка. Чоловіки вели аморальний спосіб життя, а на оковиту заробляли тимчасовими заробітками. Частенько захмелілий молодий і дужий Василь дозволяв собі "почухати" кулаки об старшого за нього Валентина.

Так було і того дня. Чоловіки добряче випили і між ними виникла суперечка. У хід пішли кулаки. Проте цього разу Василь відлупцював свого опонента так, що в результаті тяжкі тілесні ушкодження спричинили смерть потерпілого.

Василь сам зателефонував до міліції та повідомив про те, що в його будинку раптовою смертю, не зрозуміло чому помер його товариш. Однак з висновку лікарського свідоцтва, в якому було зазначено, що причина смерті Валентина – травматичний розрив селезінки, масивна крововтрата, стало зрозуміло, що смерть потерпілого була зовсім не випадковою. Правоохоронці оперативно встановили того, хто допоміг чоловіку піти на той світ.

– Наразі за даним фактом порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 121 Кримінального Кодексу України. Підозрюваний, до речі, раніше судимий за нанесення тілесних ушкоджень, затриманий в порядку статті 115 КПК України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Молодий чоловік ризикує потрапити за ґрати на строк від семи до десяти років, – прокоментував начальник Березнівського РВ УМВС полковник міліції Олександр Таргоній.






На правах реклами