Ми у Facebook
23.08.2012, 16:59

Вибір "ОГО": Будівельник нової Батьківщини

Ім’я: Юрій ВОЗНЮК
Посада: фінансовий директор ТзОВ фірма "Екорембуд ЛТД", депутат Рівненської міської ради, голова Рівненської міської організації політичної партії "Фронт Змін"
Вік: 32 роки
Стриманий, розумний, упевнений у собі, цілеспрямований та непоступливий. Це перше, що спадає на думку, коли мова заходить про Юрія Вознюка. Про таких кажуть: людина з холодною головою і гарячим серцем.

Стрімко увірвавшись у політичну еліту Рівного, новий лідер опозиції Рівненщини, економіст Юрій Вознюк відразу дав зрозуміти — він тут не просто так. Отримавши депутатський мандат Рівнеради, підприємець занурився у проблеми жителів обласного центру. Численні депутатські звернення, спрямовані до органів влади, висвітлювали не якісь абстрактні, а цілком конкретні питання, які турбували рівнян. Його голос у сесійній залі озвучує проблемні питання, які багато хто боїться сказати вголос. Позиції Юрія Вознюка завжди однозначні й категоричні.

Рішучість, уміння йти до кінця, відстоюючи свої переконання, у поєднанні з розумом та мудрістю — ось головні якості, якими має володіти справжній керівник, переконаний Юрій Вознюк. А тому й сам прагне відповідати їм на всі 100 відсотків. Адже за спиною у нього 400 працівників рідної компанії "Екорембуд", яка добре зарекомендувала себе на будівельних ринках України та Росії. Досить часто доводиться чути, мовляв, добре влаштувався, працює на фірмі, яку започаткував батько. Та на ці закиди пан Юрій реагує по­європейськи. Замість знічуватися й ображатися, він пишається, що своєю працею продовжує справу батька. А ще щиро вірить, що хоч один з його синів теж присвятить своє життя "Екорембуду". Так, як це робить він — поєднуючи досвід минулого і новації сучасного.

Робота з людьми і на їх благо, відповідальність депутатського мандата, щирість та переконаність у необхідності змін підштовхнули молодого політика підкорювати більші висоти. Саме тому Юрій Вознюк вирішив балотуватися до Верховної Ради України. Округ обрав непростий і з економічної, і з політичної сторони — недарма його порівнюють зі справжнім фронтом. Особливості Гощанського, Корецького, Острозького та Рівненського районів відомі йому крізь професійну й родинну призму. Адже "Екорембуд" зареєстрований саме у Рівненському районі, а родина з батькової сторони вже не одне покоління мешкає у В.Омеляні, де провів не один рік. Аби мешканці рідної землі самі вирішували свої проблеми, а не чекали "подачок" згори, Юрій Вознюк організував громадську ініціативу "За Батьківщину! За Рівненщину!". До неї вже долучилися мешканці десятків сіл області, всього близько 10 тисяч небайдужих людей.

Молодечий запал та сучасне мислення у поєднанні з традиціями краю — той рецепт успіху, який приведе до змін на краще, переконаний Юрій Вознюк.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ