Ми у Facebook
23.08.2012, 17:59

10-12 місця. Данило Дубенський

Ім’я: Данило КОРИЛКЕВИЧ
Посада: голова Дубенської райдержадміністрації, депутат Рівненської обласної ради
Вік: 62 роки
Серед голів райдержадміністрацій Рівненщини Данило Корилкевич — в особливому статусі. І не лише тому, що масштаби бізнесу, яким він володів до призначення на нинішню посаду, ще півтора року тому дозволяли йому входити до сотні найбагатших людей України за версією журналу “Фокус”. (Агрохолдинг “Дакор”, який очолював Корилкевич, експерти називали одним із найбільших орендарів сільськогосподарських угідь у державі). І навіть не тому, що навряд чи багато знайдеться в Україні голів райдержадміністрацій, які одночасно були б старостами храму, до того ж УПЦ Київського патріархату.

Річ скоріше — у своєрідному вільнодумстві, яке може собі дозволити Корилкевич: навряд чи ще якийсь очільник району наважиться вийти з фракції Партії регіонів у облраді на знак протесту проти ухвалення “мовного” закону.

І хоча дехто вважає це лише ефектним піар­-ходом, черги бажаючих пропіаритись в аналогічний спосіб не спостерігається.

Уродженець Львівщини, Корилкевич відверто демонструє проукраїнські погляди, і це дещо дисонує з його вмонтованістю у вертикаль влади Януковича. Можливо, саме тому на парламентські вибори він іде не кандидатом від “регіонів”, а самовисуванцем. Хоча, справедливості заради, це теж можна назвати вдалою виборчою технологією — на патріотичному півдні Рівненщини претендувати на мандат нардепа, належачи до партії влади, скажемо так, не дуже далекоглядно. Свого часу один із попередників Корилкевича на посаді голови Дубенської райдержадміністрації навіть у відставку подав, будучи враженим тим відсотком, який набрав у ввіреному йому районі опозиційний кандидат Ющенко...

Майстер спорту з волейболу, любитель дайвінгу і купання в ополонці, Данило Корилкевич окрім Дубенської райдержадміністраці очолює також обласний благодійний фонд “Любіть Україну”.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ