Ми у Facebook
24.09.2012, 16:48

Рівнянка — серед найкрасивіших у конкурсі краси Казахстану [+Фото]

Рівненська модель агентства "Панна", 19-річна Лілія Боць стала Другою віце-міс на конкурсі "Міс Хан Шатир-2012". Фінал одного з найпрестижніших конкурсів Азії відбувся в столиці Казахстану Астані.
Модельну кар’єру дівчина розпочала ще у 14 років. Завдяки співпраці з агентством "Панна" дівчина отримала змогу попрацювати з модельєрами і фотографами у Мілані та Парижі. Пізніше дівчина брала участь у зйомках та показах мод у Токіо, а також у Москві. Лілія Боць – одна з найпопулярніших рівненських моделей на Ukrainian Fashion Week. Вона була учасницею чотирьох тижнів моди поспіль. Демонструвала одяг від найвідоміших українських та закордонних дизайнерів. Також фото дівчини прикрашали обкладинки журналів "Сезони моди" та "ТОП-10".



— Організатори конкурсу проводили дуже жорсткі і вимогливі кастинги по всіх країнах Азії, — зауважила директор агентства моделей "Панна" Вікторія Дембіцька. — Від України відібрали лише двох моделей, зокрема і Лілю. Тому до конкурсу старанно готувались. Зокрема модель повезла з собою на конкурс цілу колекцію суконь від рівненського ательє "АртЛайф".



Фоторепортаж з конкурсу

Загалом у конкурсі взяли участь 25 конкурсанток з Казахстану, Росії, України, Білорусі, Киргизстану, Узбекистану та Грузії. Фінал пройшов у грандіозному центрі Khan Shatyr. А призовий фонд конкурсу становив понад 30 тисяч доларів.

Фінал проходив у чотири етапи — вихід учасниць в коктейльних сукнях, демонстрація колекції відомого дизайнера, дефіле у відкритому купальнику, інтерв'ю.

Фоторепортаж з конкурсу

Ведучим вечора став співак Олексій Воробйов. Найкрасивіших вибирали представник Fashion TV в Казахстані Зульфія Хайбулін і казахстанський фотограф Ян Рай.

— Це один із найкращих конкурсів, у яких доводилось брати участь. Все відбувалось на найвищому рівні. Порадувала не тільки постановка шоу, а й тепло і підтримка глядачів, — зізналась Лілія Боць. — Була приємно шокована, коли дізналась про результат.



Фоторепортаж з конкурсу

За рішенням журі Лілія виборола титул "Другої віце-Міс Хан Шатир-2012" та чек на 5 тисяч доларів. Крім того рівненською моделлю зацікавились провідні агентства моделей та глянцеві журнали.





На правах реклами