Ми у Facebook
25.09.2012, 10:01

На Рівненщині за відмову поділитися горілкою побили чоловіка

Нещодавно в с.Борова Зарічненського району двоє товаришів зайшли до місцевого кафе-бару, щоб відпочити. У цей час до них підійшов місцевий житель Михайло і попросив налити йому горілки, але отримавши відмову, він не залишив товаришів наодинці, як його попросили, а почав і далі вимагати оковитої.
Тоді один з молодиків, а ним виявився 25-річний Олександр, підвівся із-за столика і відштовхнув Михайла, після чого той втратив рівновагу і впав на підлогу.

До кривдника відразу підбіг 21-річний Олег, родич Михайла, і, ні слова не кажучи, почав завдавати Олександрові удари руками по голові, а коли хлопець впав на підлогу, в хід пішли і ноги. Молодика залишили тільки тоді, коли він втратив свідомість. А оскільки стан його не покращувався, довелося викликати місцевого лікаря, який сказав, що в Олександра перелом щелепи, та направив його до Зарічненської райлікарні, а звідти в міську лікарню Рівного.

– Згідно з висновком експерта, Олександру було нанесено тілесні ушкодження у вигляді перелому нижньої щелепи справа в ділянці кута, які відносяться до середнього ступеня тяжкості тілесних ушкоджень за критерієм довготривалого розладу здоров’я, – повідомив начальник Зарічненського РВ УМВС, підполковник міліції Віталій Мархальчук. – За даним фактом слідчими райвідділу було порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 122 КК України.

До кримінальної відповідальності Олег притягується вперше, тому яким буде фінал цієї історії – покаже час. Слідство триває.





На правах реклами