Ми у Facebook
02.10.2012, 11:15

У Рівному Світ Краси "Єва" відсвяткував VIP-новосілля [+Фото]

У новому приміщенні на вулиці Костромській, 41 запрацював Світ Краси "Єва". Новосілля відзначили не тільки збільшеним асортиментом послуг, а й стильною вечіркою. Серед гостей свята – відомі рівнянки, постійні клієнти Світу Краси "Єва".
Світ Краси "Єва" у Рівному знають вже давно. Понад сім років він дарував красу та приємні враження клієнтам на майдані Незалежності, 7. За той час збільшилась не тільки кількість клієнтів, а й асортимент послуг. Тож настав час переїхати у нове просторе приміщення на вулиці Костромській, 41.



"Єва" запросила на новосілля, друзів та постійних клієнтів, серед який чимало відомих рівнянок. Зокрема керівник "Клубу успішних людей" Ольга Лук'янова, депутат Рівненської облради Олеся Ткачук, кандидат філологічних наук, доцент кафедри теорії літератури та славістики Рівненського державного гуманітарного університету Алла Матчук, власниця розважального комплексу "Магнат" Лариса Королюк, власниця ресторану "Фламінго" Софія Северенчук, головний лікар Рівненського обласного перинатального центру Вікторія Єнікеєва, відома в місті світська левиця Алла Гуц.



А салон краси в свою чергу не залишив гостей без сюрпризів та цікавинок. В урочистій атмосфері право перерізати святкову червону стрічку надали сину власниці і директора Світу Краси "Єва" Людмили Рудої – Андрію.



— Ми крокуємо в ногу з часом, тому презентуємо в салоні сучасні косметичні технології, —розповіла на відкритті Людмила Руда. — Крім перукарського мистецтва, візажу та манікюру презентуємо найсучасніші новинки апаратної косметології, психологічну корекцію, різноманітні види масажів та багато іншого. Однак найголовніше - це затишна атмосфера храму краси та постійна увага до наших відвідувачів.



Тож гості свята не залишились без подарунків. Серед них розіграли призи, подарунки та подарункові сертифікати, а також почастували смачними ставами від ресторану "Фламінго". А всі разом долучились до благодійної справи — в рамках акції "Сонце в долоньках" зібрали понад 600 гривень для вихованців Тучинської спеціалізованої школи-інтернату.
































На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ