Ми у Facebook
16.10.2012, 15:46

У Рівному презентували новий погляд на спортивне фото [+Фото]

13 жовтня в ресторані готелю "Мир" в рамках проекту "Фотовернісаж на Покрову-2012" відбулося відкриття виставки фотоклубу "Бардаф". Фотографи зі Словаччини особисто презентували цикл робіт, виконаних в особливій техніці.
За словами організатора "Фотовернісажк на Покрову-2012" Олександра Харвата, фотоклуб "Бардаф" став відомим завдяки власному винятковому сприйняттю та представленню спорту через фотокамеру.

Фоторепортаж з відкриття фотовиставки

- Словаки представляють спорт у незвичному інноваційному ракурсі, перетворюючи своїм індивідуальним баченням спортивну фотографію у витвір мистецтва, - наголосив Олександр Харват. - Вони використовують техніку довгих витримок, подовжують і час сприйняття художнього образу, де рух ніколи не зупиняється, має свою тривалість, таким чином допомагаючи спостерігачу сприйняти бажаний образ.

Деякі з представлених в експозиції робіт були зняті на Рівненщині.
- Рівно рік тому під час приїзду на Рівненщину ми вирішили також відвідати чемпіонат з греко-римської боротьби в Березному Рівненської області, - розповів секретар фотоклубу "Бардаф" Ярослав Гутек. – Кілька з них ми вирішили відібрати для цієї експозиції.



Фоторепортаж з відкриття фотовиставки

Фотоклуб "БАРДАФ" Бардеїв від 2006 року, відколи відновив свою діяльність після 15-річної перерви, досягнув чимало успіхів не тільки на рідній (словацькій), але й на міжнародній фотографічній арені. Статистика свідчить, що по кількості фотографій, прийнятих на фотоконкурси під егідою Міжнародної федерації фотомистецтва (FIAP), Фотоклуб "БАРДАФ" на даний час є найуспішнішим словацьким фотоклубом. Цей факт підтверджує і визнання на одному з найпрестижніших фотосалонів світу – «Trierenberg Super Cirkuit» в Австрійському Лінці, на якому цього року Фотоклуб "БАРДАФ" отримав Золоту медаль у категорії Кращий мікс Клуб (GOLD MEDAL OF BEST MIXED KLUB).





На правах реклами