Ми у Facebook
23.10.2012, 12:05

Співачка In-Grid дасть ексклюзивний концерт у Тернополі: квитки – по 100 гривень [Анонс]

Відома співачка In-Grid буде виступати у Тернополі в концерт-холі Holiday в суботу, 3 листопада. Квитки - 100 грн.
Справжнє ім’я співачки – Інгрід Еміліана Альберіні. Вона – з Мілана, співає французькою, італійською та англійською.

Співачка прилітає в Тернопіль вранці. Тож буде мати час відпочити, а потім організатори концерту планують влаштувати їй екскурсію містом, інформує 20 хвилин.

– Наша гостя приїжджає зі своїм шоу-балетом. У Тернополі In-Grid виконає такі свої всесвітньовідомі хіти, як Tu es foutu, In-tango, Mama Mia та інші. Також наша гостя виконає ряд своїх нових пісень, – розповідає арт-директор концерт-холу Holiday Андрій Човган. – Її виступ розпочнеться традиційно для нашого закладу – о пів на першу ночі та триватиме годину, а, можливо, й довше.

In Grid - Tu Es Foutu



Нагадаємо, In-Grid співала а танцювала чи не з дитинства. А перший серйозний успіх до неї прийшов із виходом хіта Tu es foutu в 2002 році. Зараз у співачки – п’ять альбомів, десятки кліпів та сотні, якщо не тисячі, концертів по світу. До речі, італійська співачка в нашій країні виступатиме лише в Тернополі.

– Це – ексклюзивний концерт, – каже співрозмовник. – У нашому закладі виступали вже різноманітні зірки української естради. Тож ми вирішили вийти на закордонний рівень. Знайомий був на її концерт, у нього залишились дуже позитивні враження. От ми вирішили розпочати серію концертів закордонних зірок саме з In-Grid. Також зараз ведемо перемовини щодо виступу в нас групи “Руки вверх”.

In-Grid "Vive Le Swing"






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини