На Рівненщині вже виробили більше половини від річної потреби цукру
Із нового врожаю два заводи, що працюють на Рівненщині, вже виробили понад 35 тисяч тонн солодкого продукту. До слова, на рік область потребує його майже 58 тисяч тонн. Натомість цукровари планують виробити понад 80 тисяч тонн.
Також на Рівненщини завершують збирати пізні зернові. Аграрії вже обмолотили 90 відсотків сої та соняшника. Також зібрали понад 140 тисяч тонн зерна кукурудзи, обробивши 75 відсотків засіяних площ.
Разом із тим аграрії прогнозують, що закінчать збирати пізні зернові та буряк вже за тиждень-півтора, інформує прес-служба РОДА.

До програми «Доступні ліки» включили нові препарати

Це лікарські засоби для вагітних та онкохворих.
переглядів: 90
Як зберегти свіжість хліба надовго

Свіжоспечений хліб із рум’яною скоринкою та ніжною, м’якою м’якушкою — справжня гастрономічна розкіш. Білий, житній чи зерновий — кожен має своїх поціновувачів. Та скільки разів ми стикалися з розчаруванням, коли вже наступного дня хліб ставав твердим і сухим?
переглядів: 481
П’ять простих налаштувань, які допоможуть смартфону працювати довше

Ми живемо в епоху, коли смартфон — не просто засіб зв’язку, а особистий помічник, навігатор, розважальний центр і навіть кишеньковий офіс.
переглядів: 477
Як розписати писанку: інструменти, техніка, орнамент

Розпис писанки — це не просто творчий процес. Це глибоке занурення у власне "я", спосіб осмислення світу і форма збереження культурної спадщини. Писанка — це не лише великодній символ, а живий код української нації, в якому переплітаються естетика, духовність і історична пам’ять.
переглядів: 466
Компенсація для роботодавців: як отримати підтримку за працевлаштування молоді

Роботодавці в Україні мають можливість отримати фінансову компенсацію за працевлаштування молодих фахівців. Про це повідомляє Державна служба зайнятості. Ініціатива спрямована на підтримку бізнесу та створення додаткових можливостей для молоді, яка лише починає свій професійний шлях.
переглядів: 507