Ми у Facebook
31.10.2012, 16:45

ТОП-5 банків, які швидко втрачають клієнтів

Останнім часом клієнти банків незалежно від свого соціального статусу все більш вимогливо ставляться до якості обслуговування.

Тепер навіть пенсіонери, як і VIP-клієнти, відмовляються чекати в чергах і вимагають до себе особливого ставлення. І якщо вони цього не отримують - організовано мігрують з одного банку в інший.

За словами Голови Правління Банку Кіпру Владислава Байрака державні пенсії - одне з найважливіших джерел фондування банків.

Лідерами на ринку є незмінно державні банки і приватні банки, особливо наближені до влади. Зі 176 банків, що діють на території України, такий вид діяльності мають право вести всього 65 установ. У першу п'ятірку з них складають Ощадбанк, ПриватБанк, Промінвестбанк, Райффайзен Банк Аваль і ПУМБ. Ці фінустанови контролюють близько 84% пенсійних виплат.

Незважаючи на це, ринок пенсійних виплат через банки - неоране поле для фінансових установ. І банкіри дивляться на нього з великою надією.

Багато банків заманюють пенсіонерів різними промоакціями, пропонують спеціальні депозитні програми для них. Так, багато банків продемонстрували зростання за обсягами виплат і кількістю пенсіонерів, які там обслуговуються.

Але є й окрема категорія фінустанов. Ті, які навпаки - втрачають таких вигідних для них клієнтів. У банках, де зафіксований відтік пенсійних вкладів, явно не все гладко.

Пропонуємо ознайомитися з антирейтингом таких фінансових установ:

Промінвестбанк
Ощадбанк
Родовід Банк
Сведбанк
Банк Форум


За матеріалами ubr.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ