Ми у Facebook
06.11.2012, 12:30

«Няня» Заворотнюк знялася у воєнному фільмі, де мстить ворогам через ліжко [Фото+Відео]

У цей понеділок на «Інтері» стартувала прем'єра серіалу «Полювання на гауляйтера» (8 серій) з «нянею» Анастасією Заворотнюк у головній ролі, вона грає вона бойову партизанку і бомбістку.
Режисер: Олег Базиліо Країна: Росія, Білорусь
У ролях: Анастасія Заворотнюк і Марія Машкова

У Росії люблять знімати велике кіно суто під круглі дати (приміром, «Сталінград» Федора Бондарчука роблять під 70-річчя з дня закінчення Сталінградської битви). А оскільки 2013-й - неювілейні (68 років з дня Перемоги), то і військові фільми знімають в основному в серіальному форматі.

За сюжетом (дія відбувається в 40-х роках), її героїні належить знищити керівника окупаційної адміністрації Білорусі Вільгельма Кубі, підклавши йому в ліжко міну. Серіал - ремейк радянської картини 58-го року «Годинники зупинилися опівночі».

Щоправда, режисер серіалу Олег Базиліо вирішив виявити оригінальність і видозмінив радянську канву «народна месниця знищує німецьку гадину». «У нас є любовний трикутник, - говорить Базиліо. - І головна героїня підкладає міну не з ідейних міркувань, а через любов».



Другу даму з трикутника зіграла дочка Володимира Машкова - Марія (роль підпільниці Архипової).



Знімали «Полювання» у Мінську (причому зруйноване місто було повністю намальоване, лише якісь локальні руїни знаходили в Бобруйську і Вітебську). А на станції Брест-Східний кіношники «відрили» оригінальний паровоз Великої Вітчизняної. У країнах СНД таких вугільних тягачів залишилося не більше трьох десятків. Сама Заворотнюк хвацько бігала під бомбардуваннями, носила безрозмірні в'язані кофти, тягала важезні валізи й знімалася в постільних сценах. Благо до них актрисі не звикати - досить пригадати її оголення з «Коду апокаліпсиса».



Трейлер



Дивіться серіал на телеканалі "Інтер" з понеділка по четвер цього та наступного тижня о 21.00.

За матеріалами Сегодня.ua.





На правах реклами