Ми у Facebook
14.11.2012, 11:10

Якщо зібрались за кордон, візьміть копії документів на товар, який перевозите

На сервері Державної митної служби України 18 листопада проходитиме реконструкція.
За словами першого заступника Олександра Миронюка, у зв'язку з цим можливі тимчасові затримки під час митного оформлення вантажів у пунктах пропуску через українські кордони. Тобто це може торкнутись тих перевізників, які оформлятимуть окремі товари - продукти та сировини тваринного походження. Для проходження процедури їм необхідні дозволи санепідемстанції, екологічної, фітосанітарної та ветеринарної служб.

Про це повідомили з Рівненської митниці.

Аби уникнути можливих черг у зв'язку з реконструкцією серверів, Рівненська митниця звертається до перевізників, які планують у цей час виїжджати за кордон, обов'язково взяти з собою копії вищезгаданих документів, засвідчених суб'єктом зовнішньоекономічної діяльності.

Наявність документів допоможе швидше здійснити митне оформлення товарів.

Тимчасові перебої в роботі комп'ютерної системи в жодному разі не торкнуться громадян.

Через пункти пропуску в зоні діяльності Рівненської митниці у цьому році вже перетнуло кордон майже 5 з половиною тисяч вантажів. Трохи більше тисячі (1066) - пройшли процедуру попереднього документального контролю. Саме ця процедура орієнтована на суттєве зменшення часу, коли здійснюється оформлення товарів. Рівненська митниця у цьому році здійснювала ці види контролю у пунктах пропуску в середньому за 5 хвилин.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ