Ми у Facebook
16.11.2012, 07:20

Чи обвалиться перехід у центрі Рівного? [+Відео]

Будівництво підземки

Майже тиждень Рівне живе у напруженні. Містом ширяться чутки про те, що перехід під Театральною площею обвалиться.
Саме таке передбачення нібито зробили екстрасенси, які проїжджали центром міста. Інформація про це шириться у соцмережах та інтернет-ресурсах. За розповідями, Рівним проїжджали ясновидці-учасники одного з телепроектів та попросили зупинитися у центрі міста. Саме там вони відчули наближення непоправного. Обвал переходу із людськими жертвами нібито має статися 21 листопада. У цей день вшановують пам’ять архістратига Михаїла.

Стурбували ці чутки, а також постійні ремонти у переході та тріщини у асфальті, й депутатів Рівнеради. Вони навіть створили спеціальну комісію, яка вивчить стан "підземки".

- Я спеціально створив комісію з представників всіх депутатських партій, аби зняти всі ці чутки, - прокоментував міський голова Рівного Володимир ХОМКО. - Чому тріскає асфальт у певних місцях, я знаю. Там є місця, де насправді дуже тонкий шар асфальту. Воно ніяк не впливає на конструкцію, але асфальт “грає”. Мова йде про виїзд на Соборну біля Несвицької. Я хочу, щоб депутати облазили все підземелля і зробили ґрунтовний аналіз. Причому хай залучать спеціалістів у цій галузі, щоб раз і назавжди поставити крапку у цій історії, щоб не було ніяких інсинуацій. Я в роботу групи втручатись не буду, хай роблять усе, що треба, якщо буде потрібно, навіть вкладемо туди кошти. Вступати в дискусію немає смислу, краще перевірити і бути впевненим.



До речі, за чутками, екстрасенси приїздили на пошуки 10-річного Володі Швайка, який загубився у лісі, коли пішов по гриби з батьками іще 10 жовтня. Розповідають, мовляв, хлопчика знайшли живого і здорового у чужій родині.

Та правоохоронці інформацію про те, що хлопчик знайшовся, не підтвердили.





На правах реклами