Ми у Facebook
21.11.2012, 09:18

Хто став найкращою весільною парою року у Рівному? [+Фото]

Починаючи із 16 липня, подружні пари, незважаючи на дату весілля, надсилали свої фотографії на участь у конкурсі “Наше весілля — 2012”.
Чотири місяці читачі “Рівненської газети” слідкували за появою нових і нових учасників на сторінках видання, підтримували їх позитивними коментарями на сайті www.gazeta.rv.ua. А упродовж двох тижнів голосували за своїх фаворитів. На підтримку пар надійшло понад півтисячі sms-повідомлень. Боротьба була жорсткою, лідери кілька разів змінювались, і от нарешті...

Переможці “Наше весілля — 2012” визначені!

За результатами підрахунку повідомлень читачів одноосібними лідерами стали Віталій та Олена Корзуни, які набрали 213 голосів. Вони відірвалися від володарів другого місця майже на сотню голосів.



— Про конкурс мені розповіла сестра, яка прочитала про нього в газеті, — каже Олена. — Довго вмовляла мене взяти участь. Мабуть, десь за місяць умовлянь я нарешті погодилася й розповіла Віталію. Він не був проти. Отак ми й стали учасниками.

Пара розповідає, що сподівалися на перемогу, хоч і не були упевнені, що стануть кращою весільною парою.

— Я відправив трохи смсок, але не скажу, що багато, — зізнається Віталій. — Решту, напевне, надіслали друзі. Мені уже кілька днів телефонують і вітають з перемогою. Я спершу не зрозумів з якою, а коли сказали — дуже зрадів. Телефон просто не замовкає.

Іще одними переможцями стали Дмитро та Катерина Темірови. Їх обрала редакція “Рівненської газети”.



— Ми з дружиною були вражені, коли дізналися, що наша пара перемогла, адже, відверто кажучи, звістка була несподівано приємною, — каже Дмитро.

На жаль, на вручення призів він прийшов один.

— Дуже вдячні за конкурс та редакції за ваш вибір, — дякує за двох щасливий Дмитро.

За словами Дмитра Темірова, щойно побачив інформацію про початок конкурсу, ні хвилини не сумніваючись вирішив, що відправить фото. Це мало стати своєрідним подарунком для Катерини.

— Так у результаті і вийшло, — усміхається чоловік.

Конкурс “Наше весілля - 2012” став п’ятим, адже проводиться щороку, починаючи з 2008-го. Відтоді кілька сотень подружніх пар стали його учасниками. Так, минулого року подарунки як переможці конкурсу отримали Олександра та Андрій Музичуки й Юлія та Петро Колдуни.

Щиро вітаємо усіх учасників! Пам’ятайте, що ви — найкращі! А ваша історія кохання — унікальна! Любові вам, розуміння та поваги одне до одного!

На цьому конкурс "Наше весілля - 2012" завершився. Але ви й надалі зможете переглянути світлини усіх учасників конкурсу.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини