Ми у Facebook
28.11.2012, 15:34

Самотнім надається... "швидке побачення"

Рівняни можуть долучитись до вечірки "швидких побачень", яка пройде на початку грудня у Хмельницькому.
Сміливим та впевненим молодим людям пропонують 15 побачень за один вечір. Оригінальний спосіб познайомитися чекає на нас на початку грудня. У Хмельницькому вперше відбудеться вечірка «швидких побачень». Орієнтовна тривалість заходу - дві години.

«Швидкі побачення» – це можливість поспілкуватися з протилежною статтю у невимушеній атмосфері протягом п’яти-семи хвилин. За сигналом ведучого хлопці пересідатимуть зі столика до столика, за якими сидітимуть дівчата. І, відповідно, кожен складатиме певний рейтинг симпатій. Потім пари матимуть можливість потанцювати, а організатори будуть по бланках шукати пару, чиї вподобання співпали.

- Ця ідея знайома, вона не чужа для України, в якій досить багато самотніх людей, - каже керівник проекту «Швидкі побачення» Оксана Роман. – У такий спосіб можна організувати хлопців та дівчат, чоловіків та жінок, які прийдуть з конкретним наміром – познайомитися з протилежною статтю, пише vsim.ua.

Назву закладу, у якому проводитимуться швидкі побачення, не розголошують. Куди прийти ввечері 4 грудня зареєстрованим учасникам повідомлять по мобільному телефону.

- Уже є вдосталь охочих прийти на побачення, - каже керівник проекту Оксана Роман. - Всього ж ми наберемо 15 жінок та 15 чоловіків. Аби взяти участь, потрібно зареєструватися – заповнити анкету, яка є у групі ВКонтакте vk.com/club45799974 та надіслати її на мейл ok.roman1@mail.ru.

Суть побачень не лише у можливості знайти кохання, але й отримати нові враження, подружитися.

- Це спосіб заощадити час, відмовившись від ненадійних випадкових знайомств, можливість познайомитися з тими, хто дійсно може бути цікавий, - кажуть організатори. - Кожне нове знайомство не схоже на попереднє і доставляє задоволення вже тільки обіцянкою чогось незвіданого. А найголовніше – цьому сприятиме спокійна романтична атмосфера, що неприйнятно для клубних, дискотечних знайомств.

Відповідно до заповнених анкет складатимуться вікові групи: 18-25, 26-38 та категорія тих, кому за 38.

Парам-переможцям, чиї симпатії співпали, обіцяють вечерю у закладі.

У Рівному також проводили вечірку у форматі миттєвих побачень. Тоді кореспондент OGO.ua за один вечір побувала на побаченнях із сімома хлопцями. І потім поділилась з читачами своїми враженнями.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Про що говорити з дівчиною?





На правах реклами