Ми у Facebook
29.11.2012, 12:54

Мати-зозуля з Волині підкинула дитину на залізничну станцію [+Відео]

На Волині шукають матір-зозулю, котра кинула напризволяще немовля.
За сховок для нього обрала коридор залізничної станції Турійськ. Поклала крихітку в господарську сумку, а сама накивала п'ятами. Хтозна, чи вціліла б дитина, якби торби не помітили колійні доглядачі.

Сталося все близько восьмої ранку. Працівники станції розповідають: на місці, де нині стоїть картонна коробка під сміття, угледіли картату сумку. Що вона "зі звуком" та ще й рухається, помітили не одразу.

Борис Токарський, працівник станції Турійськ:

- Просто так сумка стояла. Я її ще раніше побачив, десь пів восьмої ранку. А тоді десь о 8.15 та дитина заплакала, тоді ми всі увагу звернули. Одіяло було таке тепліше. Дитина повністю в нього була замотана - видно не було.

Нині знайда в лікарні. Це симпатяга-хлопчик зростом 50 сантиметрів і завважки 3,5 кілограми. Жодних відхилень у дитини не виявили, вона цілком здорова і має добрий апетит. Небайдужі волиняни вже несуть малюкові одяг та підгузки.

Раїса Смаль, заввідділу Турійської районної лікарні:

- Новонароджений у періоді адаптації. Дуже активний, кричить голосно, вимагає їжі. Є бажання притулитися до маминої груді. Культя пупочна була не перев'язана і кровила. А це свідчить про те, що пологи наступили десь дві-три години тому.



Правоохоронці ж вирушили шукати горе-породіллю. Зачіпок поки немає, але коло підозрюваних вже окреслене.

Андрій Зінчук, керівник сектору Турійського РВ міліції:

- Зараз спільно з транспортною міліцією працівники Турійського райвідділу перевіряють усіх породіль, які були на обліку в Турійську і в сусідніх районах. Треба знайти цю жіночку і запитати, для чого вона це зробила, яку мету переслідувала.

У дитячому відділі райлікарні хлопчик пробуде щонайменше два тижні. Тут його ретельно обстежать, вакцинують. Далі - дитбудинок. Переїде туди малий уже з іменем.

Валерія Січковська, чергова станції Турійськ:

- Так як вчора було свято Кирила, то йому дали ім'я Кирил. А начальник станції наш Володимир, то записали його Кирило Володимирович.



Джерело: ntn.ua

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
У Рівному на вулиці знайшли тіло немовляти [ОНОВЛЕНО]





На правах реклами