Ми у Facebook
29.11.2012, 13:52

Ми вибираємо тільки найкраще!

У місті Рівному, на вулиці Степана Бандери, 32, відкрився новий спеціалізований магазин із продажу фільтрів для води та водоочисного обладнання "Аквілон".
— Ми відкрили магазин з метою не просто продавати фільтри, але й надавати можливість покупцям отримувати нову, об’єктивну інформацію про сучасні водоочисні технології, побачити та придбати найкраще обладнання з представленого на ринку України.

Про те, що вода — це основа життя, знає кожен. Але мало хто задумується над тим, що в разі відсутності водоочисника в домі, фільтром працює наш власний організм. І чим брудніша вода, тим більше енергії наш організм витрачає на її очищення та "підгонку" під свої потреби. Враховуючи сучасне екологічне становище і якість питної води, використання очисних фільтрів просто необхідне, аби зберегти здоров’я та довголіття людини, тим більше, що не вся бутильована вода є доступною та якісною.



Сучасний світ швидко змінюється, з кожним днем з’являється все більше нових технологій. Наприклад, таких, що повністю дозволяють вилучити з води усі домішки, залишивши практично Н²О, а потім, наситити воду необхідними, для нормального існування людини, мінералами та мікроелементами. Є технології, які пом’якшують воду за допомогою впливу магнітного поля або електромагнітних імпульсів, технології, які вилучають з води залізо на іонному рівні, без попереднього окислення.



Професійні продавці магазину підкажуть, як правильно підібрати, встановити та використовувати таке обладнання..
Принциповою позицією є відсутність в асортименті дешевої, неперевіреної, "китайської" продукції, тим більше, що сьогодні набагато якіснішими та доступнішими є фільтри та комплектуючі від українських, російських, американських виробників, які представлені у магазині "Аквілон".

Ми намагаємось відслідковувати та вирішувати проблеми, пов’язані з очищенням води нашого регіону, з якими зіштовхується людина у повсякденному житті. Наприклад, багато хто проводить літо на дачах, але взимку проживає у місті. Встановлювати стаціонарні фільтри немає сенсу, а пити чисту воду потрібно постійно. У магазині є фільтри, призначені для дач, які на зиму легко демонтувати.



Також у магазині окремо представлені більш потужні фільтри, що призначені для фільтрації води у приватних будинках, квартирах, котельнях та на виробництвах. Досвід роботи, велика кількість зданих об’єктів, як по області, так і по всій Україні, серйозна наукова база дають можливість очищувати воду різної складності і для різних потреб. У нас є свої власні запатентовані технології. Так, наприклад, для пом’якшення води ми встановлюємо в іонообмінних фільтрах спеціальну магнітну систему, що робить роботу таких фільтрів більш надійною та ефективною.

Завітайте у магазин "Аквілон" за адресою: м. Рівне, вул. Степана Бандери, 32, будемо раді Вам допомогти!
0362 23 62 00, 067 928 84 71, 095 213 36 15







На правах реклами