Ми у Facebook
03.12.2012, 15:42

У Рівному дворічний малюк приспав матусю, а сам пішов на прогулянку

Близько обідньої пори 28 листопада група патрульних міліціонерів на вулиці Шевченка виявили хлопченя віком трьох-чотирьох років, який жваво грався надворі в піжамі та тапках без нагляду батьків. Про такого самостійного та дорослого хлопчину правоохоронців повідомила 46-річна перехожа.
Як уже розповіла сама матір дворічного Данилка, коли в обід лягли спати, заснули обоє. Однак, та і не думала, що її спритному синові прийде в голову така ідея з прогулянкою. Прокинулася 33-річна Ольга від дзвінка з міліції.

Вже в міському відділі вона розповіла, що її малюк досить розвинений для свого дворічного віку: метушливий, спритний, ініціативний та безконтрольний. За той час, який хлопчик провів з правоохоронцями, він підтвердив слова своєї матері, ні хвилини спочинку: впав на підлогу та показував так звані свої виступи.

— На матір міліціонери вже склали протокол за статтею 184 (Невиконання батьками, або особами, які їх заміняють, батьківських обов`язків щодо виховання своїх дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення, — розповіла начальник кримінальної міліції у справах дітей Рівненського міського відділу міліції Олена Кравчук.

Її долю щодо обмеження попередженням чи сплати штрафу вирішить міський суд Рівного. Наразі спритний Данилко перебуває вже вдома під пильним наглядом матері.






На правах реклами