Ми у Facebook
06.12.2012, 13:58

Виховання дітей: якщо дитина за гороскопом Стрілець

Завдяки гороскопу для дітей Ви зможете дізнатися про якості свого малюка, особливості його характеру, темперамент і таланти. Гороскоп підкаже, які умови необхідно створити дитині, щоб малеча реалізувала власний стиль життя.
Дитячий гороскоп допоможе Вам краще розібратися в собі і Вашому малюкові. Ви отримаєте поради, як досягти взаєморозуміння з Вашою дитиною, спрямує Вас в потрібному напрямку у вихованні малюка.

Знак Зодіаку Стрілець (23 листопада - 21 грудня)


Стихія - вогонь
Планета-покровитель - Юпітер
Колір - блакитний
Камінь - аметист, топаз, хризоліт
Основна риса характеру - радитися і керувати

Позитивні риси характеру: активний, відкритий, щирий, життєрадісний, правдивий, волелюбний, доброзичливий, любить пофілософствувати, справедливий, хоробрий, допитливий, честолюбний, здатний керувати, цілеспрямований.

Негативні риси характеру: поверхневий, нетерплячий, прямолінійний, недипломатичний, нетактовне, цікавий, галасливий, безрозсудний, егоїстичний, люблячий командувати і розпоряджатися, інфантильний.

Дитина-Стрілець з самого народження надзвичайно активна, допитлива і товариська істота. Вона буде плакати на самоті, але спокійно засне в кімнаті, повній гостей, тому що краще себе почуває в компанії. Коли малюк трохи підросте і почне ходити, він буде проявляти неймовірну активність в домі і поза ним. Приберіть з його дороги небезпечні предмети, побутову хімію. Проводьте з ними якомога більше часу на дитячому майданчику, в парку.

Ці діти зазвичай незграбні і в той же час рухливі, тому вони вічно ходять в гулях і синцях. Це не дуже небезпечно. Поцілуйте його - і все пройде. Але ось до порізів потрібно ставитися серйозно, ретельно їх продезінфікуйте. Якщо дитина вдарився головою і втратила свідомість - необхідно обов'язково її показати лікареві, навіть якщо вже все пройшло. Можливі й інші нещасні випадки, найчастіше переломи кісток.

Стрілець - вогняний знак, так само, як Овен і Лев; у людей народжених під цими знаками, багато спільного - підвищена енергія, схильність до лідерства. Стрільці володіють воістину невичерпним оптимізмом і дружелюбністю. Вони будуть активно шукати собі друзів, а якщо чомусь зазнають поразки, то будуть робити нові спроби.

На відміну від своїх побратимів, Львів і Овнів, Стрільці здатні визнавати свої помилки. Дітям Стрільцям властива вроджена чесність і правдивість. Ці якості вони нерідко зберігають, ставши дорослими, що іноді призводить до незручних ситуацій, тому що далеко не всі люблять вислуховувати правду. Дорослим варто пам'ятати, що ці діти не пробачають брехні оточуючим, навіть якщо це - їх власні батьки. У той же час виховувати цих дітей легше, ніж інших, тому що дитина не вміє брехати.

Стрільці, подібно людям, народженим під іншими вогняними знаками, люблять галас. Якщо ви подаруєте йому барабан, він буде дуже задоволений, але ви не повинні проявляти роздратування, якщо шум вам набридне. Чим старша дитина, тим більше буде його приваблювати діяльність поза домом. Він полюбить усілякі ігри й розваги на свіжому повітрі. Його приверне спорт, так як конкуренція і змагання для нього - завжди привабливий стимул.

Як правило, ці діти люблять тварин, тому може статися, що їх спортивні заняття будуть пов'язані з тваринами: дресирування собак, змагання голубів. У хлопчиків це більш виражено, ніж у дівчаток. Чим старша дитина, тим важче буде втримати її вдома. Важко буде засадити за уроки, коли світить сонечко і так багато цікавого відбувається у дворі, на вулиці. Посидючість Стрільцям не властива.

Вам доведеться проявляти багато терпіння і винахідливості, щоб привчити дитину до порядку, чистоти, дисциплінованості. Необхідно щось придумати, щоб зробити для нього привабливим читання і книги. Діти Стрільці люблять історії про лицарів, драконів і порятунок прекрасних принцес. Краще чергувати розумові заняття з фізичною активністю, так як обмеження в русі для цих дітей шкідливе. Для розради батьків можна сказати, що ці діти можуть чудово навчатися в підлітковому і юнацькому віці, коли у них з'являється конкретна мета. Наприклад, якщо дитина вирішить стати юристом чи лікарем, вона буде вчити ті предмети, які потрібні їй для досягнення її мети.

Просто так, про всяк випадок, про запас, ці діти, як правило, вчити предмет не можуть. Тим не менше, пропонуйте з раннього віку ігри, що тренують не тільки тіло, але й інтелект. До речі, Стрільці люблять логічні ігри. Якщо дитина погано вчиться, можна спробувати зачепити його самолюбство, згадавши між іншим, про те, що його друзі вчаться добре, а ось йому це, мабуть, не під силу. Дитина більш старшого віку може проявити інтерес до політики, тоді пропонуйте йому для читання газети, книги на політичну тему, документальні фільми, публіцистику.

Що протипоказано дитині-Стрільцю

Обмеження у фізичній активності. Запальність у поводженні з ним. Не допускайте в її присутності нечесності чи несправедливості, ви можете втратити її повагу. Не карайте її, якщо погано вчиться; спробуйте зачепити самолюбство, висловивши сумнів у її здібностях. Можете спробувати сформувати у неї мету, тоді вона почне вчитися сама.

Чого потребує дитина-Стрілець

Вашого терпіння, тому що вона занадто активна, допитлива і енергійна. Дружнього відношення. Чесності і справедливості по відношенню до неї. Прищеплюйте їй любов до чистоти, порядку й дисципліни якомога раніше. З цим у неї погано. Вона не любить мити руки і взагалі байдужа до чистоти і порядку. Прищеплюйте їй любов до читання з раннього віку. Коли вона піде в школу, буде вже пізно. Проводьте з нею якомога більше часу на свіжому повітрі.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковин аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра

25.04, 09:00 Завтра сесія облради: Про що говоритимуть рівненські депутати

25.04, 08:01 І у Рівному, і в Зорі, і в Сарнах: Декілька багатоповерхівок залишаться без газу

25.04, 07:34 Рівне сьогодні: На кількох вулицях міста не буде води