Ми у Facebook
09.12.2012, 17:40

На фестивалі "Міні-міс "Рівненщина" виступлять учасники "Голосу. Діти" [+Фото]

Виступи учасників першого сезону телешоу "Голос. Діти" стануть родзинками фестивалю краси та таланту "Міні-міс Рівненщина-2012". Катерина Качаноська та Максим Опанащук виступлять. А за перемогу на фестивалі змагатимуть 16 рівненських школярок.
Став відомий склад фіналісток першого регіонального фестивалю краси та таланту "Міні-міс Рівненщина-2012". За право змагатися за титул найкрасивішої дівчини краю змагатимуться 16 маленьких красунь. Офіційне представлення учасниць відбулося 6 грудня в ТРЦ "Екватор".

Фестиваль "Міні-міс Рівненщина-2012" проходить у краї вперше. Проект став дитячою версією обласного конкурсу "Міс Рівненщина". Однак, рівень проведення "Міні-міс Рівненщина-2012" зовсім не дитячий. За словами керівника фестивалю, директора агентства моделей "Панна" Вікторії Дембіцької, фіналісток проекту обирали з понад півсотні претенденток. У підсумку до фінальної частини пробилось 16 учасниць.

Перші фото фіналісток проекту






Корони, стрічки, подарунки та дипломи отримають всі учасниці. У кожній з категорій визначать свою маленьку принцесу, які разом головною переможницею, володаркою титул "Міні-міс Рівненщина-2012" представлятимуть нашу область на фестивалі "Міні-міс "Україна-2012".
Головна красуня "Міні-міс Рівненщина-2012" отримує подарунок - ювелірну прикрасу на суму 2000 гривень від меблевого магазину "Каштан". "Міні-міс талант-2012" отримує путівку на три дні в Карпати від туристичної фірми "Флорія". "Міні-міс "ОГО - 2012"- набір косметики ТМ "Маленька фея" від "Видавничого дому "ОГО"

У ролі хет-лайнерів фестивалю виступлять учасники першого сезону телешоу "Голос. Діти" - Максим Опанащук та Катерина Качановська. Обидвоє дітей пройшли у наступний раунд проекту "Голос. Діти" й потрапили до команди Олега Скрипки.

Катерина Качановська
Катерина Качановська


Максим Опанащук
Максим Опанащук





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ