Ми у Facebook
10.12.2012, 16:53

Сьогодні народилася рівненська співачка Тетяна Ширко!

10 грудня святкує свій День народження Тетяна Ширко. ВІТАЄМО!
Тетяна Ширко - юна співачка з приголомшливим голосом, музичною освітою та веселим характером. Стиль її музики - поп, соул, поп-рок, R'n'B - те, що приносить людям найбільше задоволення.

Як говорить сама Тетяна, «Музика - все моє життя. Я прагну до того, щоб завжди займатися улюбленою справою і приносити людям радість.» І це відчувається в кожній її пісні - слухати, як вона співає, можна нескінченно.



Тетяна народилася 10 грудня 1992 року, на Україні, в Рівненській області. Вона народилася в сім'ї музикантів - і саме батьки першими помітили її покликання і почали його розвивати.

Тетяна займається музикою з 5 років. Вона брала участь і перемагала у багатьох вокальних конкурсах. У 2010 році стала однією з переможниць престижного міжнародного конкурсу «Нова хвиля». Треба відзначити, що Тетяна була однією з наймолодших учасниць конкурсу - а це робить її перемогу ще більш значущою.

Хоча Тетяна знаходиться тільки на початку своєї творчої кар'єри, вона вже чимало виступала - причому не тільки соло. Тетяна співала дуетом з Сосо Павліашвілі, Дмитром Харатьяном, Іваном Березовським.

На даний момент Тетяна записала кілька сольних пісень, які в подальшому увійдуть до її перший альбом. Безперечними хітами, що полюбилися публіці, стали композиції «Исповедь любви» і «Hello». У найближчих творчих планах - вихід дебютного альбому і зйомки кліпів.

Одним з достоїнств Тетяни є наполегливість і впевненість у власному покликанні. Адже важка і копітка робота в сукупності з незаперечним талантом - найвірніший шлях до успіху.

Зразком для себе Тетяна вважає співачок Крістіну Агілеру, Мерайю Кері та Селін Діон, з якими мріє коли-небудь заспівати.

В даний час Тетяна Ширко живе в Києві, навчається у Київському інституті музики ім. Глієра на факультеті естрадного вокалу, багато виступає, і - звичайно ж - записує нові пісні, щоб в недалекому майбутньому порадувати вас відмінними хітами.

Під час зйомок нового кліпу рівненську співачку Тетяну Ширко ледь не з’їли комарі

Цікаві факти

Діапазон голосу: 4 октави
Співає: з 5 років
Дата народження: 10 грудня
Знак зодіаку: Стрілець
Рідна країна: Україна
Характер: скромна, але наполеглива
Фірмові страви: паелья
Фізкультура: щоденна зарядка, 2-3 рази на тиждень - в спортзал
Жіноча слабкість: красива взуття
Улюблені напої: соки і фреші
Улюблені квіти: ромашки
Колір очей: зелений
Освіта: музичне (вокал)
Музичні інструменти: вміє грати на фортепіано





На правах реклами