Ми у Facebook
13.12.2012, 19:45

Зустріньтесь з новим Honda CR-V у Рівному вже 15 грудня!

Завжди мріяли про японську функціональність Honda? Автоград запрошує на День відкритих дверей присвячений оновленому CR-V!
Приходьте вже в цю суботу, 15 грудня, щоб першими в Україні побачити та познайомитись з новим Honda CR-V! Переконайтесь, що в четвертому поколінні CR-V – поліпшена якість, практичність та досконалість як закономірність успіху його попередників. Адже у CR-V 2013 модельного року досягнуто ідеальне поєднання надійності та впевненості SUV, просторості і функціональності мінівена з комфортом і економічністю легкового авто.



Тільки в цей день ви зможете взяти участь у чайній церемонії, перемогти в конкурсі на кращий вірш хоку та виграти вечерю в суші-студії. Більше того, якщо ви сфотографуєтесь біля вишуканого автомобіля CR-V – ви зможете побачити своє фото на сайті Honda та Автограду.



Зверніть увагу, якщо ви вирішили купити Honda у Рівному, то найкращий час це зробити з 15 до 21 грудня 2012 року. Лише протягом тижня у вас є можливість отримати 5000 гривень на аксесуари при придбанні будь-якого автомобіля Honda.



Завітайте на День відкритих дверей оновленого Honda CR-V і ви гарантовано отримаєте яскраві враження від зустрічі з новинкою, а також знайдете відповіді на усі свої запитання по автомобілях Honda.

Приходьте на свято 15 грудня з 10:00 до 17:00 до салону Honda у Рівному на Пухова, 85.

Дізнайтесь більше про захід за телефоном (0362) 46-06-06 або на сайті www.ve.com.ua





На правах реклами