Ми у Facebook
14.12.2012, 15:21

У Рівному агентство моделей "Панна" оголошує новий набір в школу модних та вишуканих красунь [+Фото]

Агентство моделей "Панна" розпочинає новий набір навчання у школі моделей. Усі молоді рівнянки можуть пройти навчання в школі моделей та опанувати не тільки основи модельної справи, а повчитись мистецтву візажу, моди та стилю.
Також тут дівчата зможуть виправити осанку, навчитись правильно себе подавати у спілкуванні, на сцені. Це все допоможе дівчині подобатись собі, позбавитись комплексів та стати впевненішою.

За словами директора одного з найвідоміших агентств моделей України "Панна" Вікторії Дембіцької, школа моделей має більш ніж 15-річний досвід підготовки моделей. За цей час основи модельної справи та мистецтва краси та стилю опанували сотні юних рівнянок.

— Наша навчальна програма розрахована не тільки на підготовку професійних моделей, а й на всіх дівчат, які бажають вдосконалити свою зовнішність, набути гармонії між зовнішньою красою та внутрішньою, — зауважила Вікторія Дембіцька. — Адже успішні, доглянуті, красиві, виховані жінки потрібні не тільки на подіумах, а й у всіх сферах життя. Саме тому наших вихованок навчають не лише мистецтву дефіле та фотосесії, а й правильно доглядати за собою, гарним манерам. Крім того дівчата переймають знання та навички в кращих перукарів та візажистів салону-перукарні "Angel". Словом, в школі моделей " Панна" працює ціла команда професіоналів. Їх імена та всю інформацію про агентство моделей "Панна" можна буде дізнатись на презентації програми навчання.



Агентство моделей "ПАННА" готує високопрофесійних моделей вже понад 15 років, і не тільки шукає нові обличчя, а й навчає їх, допомагає будувати модельну кар’єру. За цей час сотні дівчат пройшли тут школу моделей. Моделі агентства "ПАННА" беруть участь у модельних заходах у різних країнах та містах світу — Парижі, Мілані, Лондоні, Токіо, Шанхаї, у Кореї, Китаї, Лівані та Росії. Добре знані рівненські красуні й на теренах України. Понад 12 років "ПАННА" є представником національного комітету "Міс Україна" та національного комітету "Міс Україна Захід", а також конкурсів "Міні-міс Україна та Міні-міс Західна Україна", "Принцеса України" та "Княгиня України". Саме вихованки модельного агентства "ПАННА" представляють Рівненщину у всіх українських конкурсах краси. Агентство перше в регіоні проводить обласний конкурс краси "Міс Рівненщини" та фестиваль краси і таланту "Міні-міс Рівненщини".



Не перший рік виключно моделі "ПАННИ" представляють наш край у більшості показів Ukrainian Fashion Week. Чотири сезони поспіль тут з кращими українськими дизайнерами працювали Дарина Сачук та Лілія Боць, Соломія Згода. Саме тому для першого рівненського показу відомий український дизайнер Андре Тан обрав саме моделей агенства "Панна". А про всі досягнення моделей агентства «ПАННА» завжди можна дізнатись на офіційному сайті агентства: www.panna-model.com.ua

Агентство моделей «ПАННА» запрошує на День відкритих дверей та презентацію програми навчання, яка відбудеться 15 грудня о 12:00 в МПК "Текстильник", за адресою м.Рівне, вул. Гагаріна, 6, МПК "Текстильник",офіс АМ «ПАННА»18-А.
Детальніша інформація за тел.:(036) 24-00-45 . моб.тел.: (098)8318838.












На правах реклами