Ми у Facebook
19.12.2012, 14:28

Рівняни скаржаться у редакцію на "Санком" [+Фото]

Уже не перший раз мешканці Рівного намагаються вирішити проблему вивезення сміття за допомогою засобів масової інформації. Буквально у вівторок у редакцію зателефонувала рівняка з подібними проблемами. Сьогодні ми отримали ще один лист.
"Доброго дня! Шановні працівники ПП "Санком", на якість Вашої роботи вже не хватає терпіння. Тому прошу міську владу, редакцію газети "ОГО" посприяти у вирішенні питання невивезеного сміття.

Уже чотири дні поспіль не вивозилося сміття із контейнерів, які знаходяться у дворі будинку по вулиці В. Чорновола, 17 (центр міста!). Дороги прочищені!

Також прошу звернути увагу на відстань від під'їздів будинку та дитячого майданчика до контейнерів! Виникає питання: а навіщо нам правила благоустрою міста, затверджені Рівненською міською радою від 28.04.2011 р., де чітко прописано:
"4.2.2.4. Майданчики для встановлення контейнерів повинні бути віддалені від житлових будинків, дитячих закладів, спортивних майданчиків і місць відпочинку населення на відстань не менше 20 метрів, але не більше 100 метрів."

І після погляду на роботу ПП "Санком", рішення міської влади про надання права працівникам фірми ! "Санком" складати адміністративні протоколи про відсутність угоди на вивіз сміття та порушення правил його вивозу виглядає як мінімум абсурдним. Адже працівникам тоді необхідно складати протоколи самим на себе.

Як у народі кажуть: "без коментарів".

З повагою,

Роман Кузьмич."



ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Рівняни скаржаться на "Санком"
Сміття у Рівному вивозять частково? [+Фото]





На правах реклами