Ми у Facebook
24.12.2012, 16:11

Готуємось до свята: які новорічні костюми модні серед маленьких рівнян? [+Фото]

Серед найбажаніших карнавальних костюмів для дівчаток традиційно лідирують феї та принцеси. Більш вибагливими у цьому плані виявились хлопчики. У їх переліку набагато більше вимог до такого одягу.
Щороку костюми новорічних персонажів змінюються відповідно до останніх модних тенденцій. Ще років зо двадцять тому, мами й бабусі самі створювали образи червоних шапочок, зайчат, мушкетерів або ж сніжинок - шили-перешивали вдома одяг, обшивали блискітками або ж новорічним дощиком. Нині герої радянських мультфільмів майже раритети на новорічних ранках. Червоних шапочок, лисичок і ведмедиків щороку меншає. Їм на зміну приходять нові образи. Цього сезону популярні принцеса Рапунцель, феї Вінкс, Губка-Боб, образи піратів.За словами самих матусь, інколи вибір костюму стає справжньою сімейною проблемою.Адже тут важливо врахувати не лише вік та вподобання, а й практичність такого одягу. Для своєї півторарічної донечки Вероніки Юлія Степанець цьогріч обрала костюм метелика.



- Про такий образ ми думали ще минулого року, але тоді доці було лише півроку і треба було щось практичніше - щоб не переодягати дитину на самому новорічному ранку. Тому обмежились суцільним чоловічком (бодіком) з капішоном з тигровою окраскою, ділиться Юлія. - У цьому році вирішили, що доня буде метеликом. Їй цікаво крильця надягати, з паличкою чарівною ходити і обручем. Тим паче, що спідничку і блузочку, які дуже підійшли до образу метелика, ми купували Веронічці ще на святкування дня народження. Та й вибір крилець дуже великий пропонують на ринку і по сімейному бюджету не б’ють.А от який костюм у майбутньому обиратиме сама Вероніка – навіть не можу собі уявити. Поки дитина дуже маленька – її легко переконати, що той чи інший образ найкращий. Коли ж дитина вже старша – думаю її може зацікавити якийсь персонаж з улюбленого мультика.




ТОП-10 найбільш бажаних подарунків від Діда Мороза

Цієї зими справжніми лідерами серед новорічних костюмів для хлопчиків стали образи мужніх героїв – Бетмена, Спайдермена, ковбоїв.Що ж стосується дівчаток, то у них все набагато простіше. Як правило майже усі дівчатка закохані у образи принцес у різних їх відображеннях. Головний акцент такого образу сукня. Проте, не варто забувати про аксесуари: чарівні палички та крильця, діадеми та корони, блискучі кулончики та ніжний рожевий блиск для губ.



За словами директора магазину з продажу та оренди дитячих костюмів Світлани Мартинчук те, який костюм обирає дитина більшою мірою залежить від специфіки та тематики новорічного ранку.

- Цьогоріч серед хлопчиків найбільшим попитом користуються такі костюми ковбоїв, індіанців чи таких мультгероїв як Спайдермен та Бетмен. А от дівчатка надавали перевагу вишуканим сукням принцес та фей або ж циганочок - пояснює пані Світлана. Інколи діти шукають костюми Губки Боба, Шрека, Ворони чи навіть роботів - трансформерів.



Разом з тим найменші дітки, які тільки вчаться робити перші кроки, на новорічні ранки готові одягати все, що запропонують батьки. Для них найчастіше обирають костюми ніжних та м’якеньких тваринок - зайченят, тигренят, дракончиків або ж бджілок та бедриків.




Яких дарунків чекають рівненські діти [ОПИТУВАННЯ]






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ