Ми у Facebook
28.12.2012, 08:15

Новорічні фуршети: яке меню обрати рівнянам?

Фуршетні застілля давно вже стали улюбленими серед рівнян. А от які закуски найкраще підійдуть до новорічного столу?
Українська душа, мабуть, ніколи не перестане бажати двох речей: гарного свята та... надбавки до зарплати. Якщо останнє — питання більш особисте, то традиційне “душа бажає свята” можна почути деталі частіше. Гучні застілля, із переповненим смачними наїдками та напоями столом, потроху відходять у минуле. Проте “апетит” до святкувань не пропадає. Особливо - напередодні новорічних свят.

Як зустріти Новий Рік із максимально повним шлунком і мінімальним спустошенням гаманця? Рішення є. Це — фуршети.

У перекладі з іноземної, слово “фуршет” означає “з виделкою”. Фуршетне застілля — досить економний та практичний вихід з ситуації в порівнянні з проведенням класичного бенкету в ресторані. Зараз це дуже модно, зручно, а головне - економно. У невеликій залі зможете обслужити в 4-5 разів більше гостей саме через те, що в залі не буде звичних довжелезних столів. Так ви зекономите площу для веселощів, гості зможуть спілкуватися з тими, хто їм цікавий, а не тільки з сусідом зліва чи справа.



Вітання на Новий рік: чого побажати рідним людям?

Фуршетний стіл — це різні страви «на один укус»: канапе, закуски і салати в тарталетках, фрукти, розрізані на частини. Спочатку на стіл подаються холодні та гарячі закуски, а вже потім — десерти та фрукти.



Обираємо тости до новорічного столу!

Технолог, завідувач виробництва ресторанів “Іоланта” та “Європа” Людмила Цьома розповідає, що новорічні фуршети можна організувати на будь-який смак, залежно від побажань та замовлень клієнта.

- На Новий рік можна замовити фуршети із дорослим та дитячим меню, - розповідає пані Людмила. - Найпопулярнішими фуршетними закусками, звичайно ж, є канапки із сиру, м'яса, риби та овочів. Незабутній смак можна отримати, поєднавши декілька видів сиру на одній шпажці. А для гурманів пропонуємо спробувати канапки із лимону, сиру та грецького горіху. Традиційну м'ясну нарізку можна подати у вигляді закручених бутонів. Смакувати ними — одне задоволення. Давно вже стали традиційними і фуршетні закуски із огірків, баклажанів та помідор. А якщо захочеться чогось екзотичного, можна спробувати канапки із червоної риби та креветок.



І наостанок: яке б меню ви не обрали, не забудьте прихопити із собою хороший настрій та щиру посмішку. Тоді ваші свята пройдуть на “ура”!

Новорічні вітання від Майї Лошкарьової






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ