Ми у Facebook
10.01.2013, 15:40

11 січня: День ангела у Наталь. Не забудьте привітати!

11 січня іменини у дівчат на ім'я "Наталія".
Значення імені Наталія: «Рідна»

Походження: Ім'я походить від латинського слова «Наталіс».

У дитинстві Наталя - життєрадісна дитина. Любить грати і пустувати, велика витівниця - у відомих іграх буде намагатися придумати щось нове і цікаве, щоб було ще веселіше. У шкільні роки проявляє бурхливу активність. Вона добре вчиться, прагне стати відмінницею. Встигає брати участь у всіх громадських справах, любить чути похвалу на свою адресу. У неї добрий і веселий характер, вона рішуча і діяльна. Здатна захистити слабкого й скривдженого. Недоліком є її нетерпимість до критичних зауважень - може раптово спалахнути через сказані мимохідь декілька слів.

Вірші-привітання для Наталь в День ангела

Заміж виходить рано. Вибираючи майбутнього чоловіка, серйозних коливань не відчуває. Усі члени родини будуть почувати себе улюбленими й потрібними їй. Наталія гостинна і любить подорожувати. У рідкісні хвилини відпочинку може захоплюватися малюванням або грою на гітарі.

Наталя - самолюбна людина й похвала для неї є наймогутнішим стимулом у житті. Чоловікові необхідно частіше користуватися цією слабістю своєї дружини, і в той же час постаратися назавжди позбутися від звички робити зауваження й давати цінні вказівки по всяких дрібницях. Це дуже дратує Наталю, вибиває її із працездатного стану.

Фоносемантика: Слово Наталія справляє враження чогось хорошого, красивого, безпечного, простого, гладкого, округлого, світлого, величного, хороброго, великого, яскравого, радісного.

Талісман: Їжак

Колір: Алий

Камінь: кровавик

Знак зодіаку: Ім'я ідеально підійде таким знакам, як Овен, Близнюк, Терези, Стрілець





На правах реклами