Ми у Facebook
15.01.2013, 15:55

Що буде модним навесні 2013-го року?

Навесні 2013 року модницям доведеться повернутися до вивчення стилю 90-их років.
Взуття

Повертається взуття із загостреними носками в стилі тих часів. Правда, воно дещо видозмінене вигадливими ремінцями навколо щиколоток, наділене циліндричними каблуками. Дизайнери на майбутню весну не забули і  4-х-дюймовий каблук. Таке взуття пасуватиме до шортів-бермудок.



Спортивне плаття

Весною наступного року варто буде згадати про спортивні сукні. Їх особливість — спідниці-трапеції і ліфи, що відкривають плечі. Такі сукні можна вдягати разом із кросівками, сандалями на плоскій підошві. Однак підійде і взуття на високому каблуку.



Модні ідеї для стильного чоловіка

Костюм з шортами

Якщо весною ви не матимете фінансових можливостей, щоб кардинально оновити свій гардероб, і шукатимете лише одну річ, тоді подумайте про костюм із шортами. Цей тренд був особливо популярний на головних модних шоу цієї осені. У такому костюмі ви зможете працювати в офісі і відпочивати. Натомість ціни вас приємно здивують.



Одяг зі шкіри

Перевірений часом, жіночий одяг зі шкіри не поступиться ні на йоту своєю популярністю і у весняному сезоні 2013. Мінімалістичні форми, трохи косметики і аксесуарів, і ось ви вже маєте довершений образ.



Джинси-спіднички — для грайливих натур

Широкі смуги

Досвідчені модниці добре знають, як правильно використовувати смугастий одяг. Часто він дозволяє приховати такі вади фігури, скажімо, як повнота. Смуги використані в останніх колекціях багатьох дизайнерів. Такий одяг можна одягати не лише для одного сезону. Він може пережити роки, адже смуги час від часу повертаються в моду.






На правах реклами