Ми у Facebook
18.01.2013, 15:32

На Рівненщині за споювання односельців жінка заплатить 17 тис. грн штрафу

Рокитнівський районний суд виніс вирок 28-річній мешканці Рокитнівщини Ірині, яка збувала алкогольні напої у власному будинку.
До міліції поскаржились мешканці села Карпилівка, що їхня односельчанка «споює» їхніх чоловіків, продаючи їм спиртне. Це й допомогло правоохоронцям невдовзі затримати зловмисницю на «гарячому», коли вона продавала оковиту односельцю. Згодом у помешканні Ірини міліціонери виявили 50 пляшок ємкістю 0,5 літра прозорої, безбарвної, спиртовмісної рідини з різними етикетками. Вилучену рідину направлено на експертизу, висновок якої — рідина є міцним алкогольним напоєм (водно-спиртовою сумішшю) з вмістом етилового спирту.

Як повідомив начальник Рокитнівського РВ УМВС в Рівненській області підполковник міліції Сергій Русанівський, за цим фактом було порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 204 Кримінального кодексу України (незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою алкогольних напоїв, тютюнових виробів або інших підакцизних товарів). Нещодавно Рокитнівський районний суд виніс своє рішення та оштрафував Ірину на 17 тисяч гривень.






На правах реклами

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини