Ми у Facebook
24.01.2013, 11:51

У Рівному невідомі зв’язали дівчину, кинули на диван і… стали грати на комп’ютері

Двоє невідомих, назвавшись міліціонерами, увірвалися до квартири 28-річної рівнянки, зв’язали її, кинули на диван і… стали грати на комп’ютерній приставці.
Награвшись донесхочу, молодики пішли собі геть, залишивши дівчину зв’язаною в зачиненій квартирі. Незважаючи на складне становище, потерпілій якось вдалося набрати номер телефону подруги і попросити про допомогу, а та в свою чергу зателефонувала до міліції.

Як повідомила OGO.ua Вікторія Бондар з УДСО при УМВС України в Рівненській області, коли наряд групи затримання Державної служби охорони прибув до квартири, то крізь зачинені двері було чути голос дівчини, яка благала про допомогу. Сказала, що в неї зв’язані руки, але вона спробує відчинити двері ротом. Через п’ять хвилин їй це все-таки вдалося.

- Коли двері відчинилися, в наші руки впала потерпіла, - розповідають правоохоронці. - Руки в неї були зв’язані капроновими колготками за спиною. Також була обв’язана і шия. Ми одразу звільнили її, розрізавши вузли. У неї був явний шок.

Після того, як через кілька хвилин дівчина прийшла до тями, вона розповіла, що сиділа вдома, як тут постукали в двері і назвалися міліціонерами. Вона й відчинила двері. Двоє хлопців одразу увірвалися до помешкання, зв’язали дівчину, кинули на диван, а самі сіли до столу й почали грати на комп’ютерній приставці.

- Вони на мене навіть не звертали уваги, просто кілька годин грали на комп’ютері і жартували між собою. А потім просто встали і пішли, замкнувши за собою двері. Після цього мені якось вдалося набрати номер телефону подруги, а вона відповідно і викликала міліцію, - розповідає пані Олена.

На місце події викликали слідчу оперативну групу Рівненського міського відділу міліції. Потерпілу передали їм для подальшого розслідування дивної пригоди та пошуку її учасників.





На правах реклами