Ми у Facebook
28.01.2013, 10:44

Конкурс "Я - журналіст!" - перші роботи і нова номінація!

До 15 лютого триває прийом робіт на міжобласний учнівський конкурс "Я - журналіст!". А вже нині на порталі OGO.ua можна прочитати перші роботи конкурсантів. Читайте, оцінюйте - і приєднуйтесь до числа наших учасників! Тим більше, що ми запровадили ще одну конкурсну номінацію!
Нагадаємо, що конкурс "Я - журналіст!" проводиться для учнів 8-11 класів та студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Рівненської, Волинської та Хмельницької областей. Учасники нашого конкурсу - це юнаки та дівчата, яких приваблює роботи журналіста, які прагнуть спробувати себе в цьому захоплюючому занятті!

Переможці конкурсу "Я - журналіст!" отримають цікаву та корисну літературу з журналістики, сприяння у підготовці до вступу на спеціальність "Журналістика" (публікації у пресі, завірені у встановленому порядку; рекомендації від редакції, консультації); можливість на пільгових умовах пройти навчання з основ журналістики тощо. А проводиться наш конкурс Видавничим домом "ОГО" спільно з управліннями освіти і науки Рівненської, Волинської та Хмельницької обласних державних адміністрацій, а також Національним університетом "Острозька академія". Інформаційну підтримку конкурсу традиційно надає телеканал "Рівне 1".

За умовами конкурсу, учасник повинен підготувати роботу на одну з двох тем: "Цікаве - поруч" (розповідь про цікаве місце або цікаву людину в своєму населеному пункті) або "Що б я змінив на краще у своєму населеному пункті". Також ми, як і торік, запроваджуємо додаткову конкурсну номінацію - "Краща робота духовно-морального спрямування". (Темою такої роботи може стати розповідь про земляків, які прикладом власного життя втілюють духовно-моральні цінності християнства, про духовні святині свого краю, церкви і монастирі, чудотворні ікони та дивовижні зцілення тощо). Запровадження цієї номінації - результат постійної співпраці організаторів конкурсу з Національним університетом "Острозька академія", де постійно проводиться значна робота з духовно-морального виховання молоді на християнських цінностях.

Умови конкурсу "Я - журналіст!" детальніше

Переможці конкурсу "Я - журналіст!" 2009 року на екскурсії у студії телеканалу "Рівне 1"
Переможці конкурсу "Я - журналіст!" 2009 року на екскурсії у студії телеканалу "Рівне 1"


Роботи на конкурс "Я - журналіст!" приймаються до 15 лютого, упродовж другої половини лютого їх оцінить журі, а на початку березня відбудеться нагородження переможців!

Читати перші роботи учасників конкурсу "Я - журналіст!" 2013 року

Отож, візьміть участь у конкурсі "Я - журналіст!" - і нехай він стане першою сходинкою до ваших майбутніх успіхів у журналістиці!

Як взяти участь у конкурсі: умови, адреси, телефон

2011 рік: партнер конкурсу "Я - журналіст!" Павло Алексєвич нагороджує переможницю конкурсу Мар'яну Грабовську (нині студентку Львівського національного університету імені Івана Франка)
2011 рік: партнер конкурсу "Я - журналіст!" Павло Алексєвич нагороджує переможницю конкурсу Мар'яну Грабовську (нині студентку Львівського національного університету імені Івана Франка)


Конкурс "Я — журналіст!": як склалась доля переможців минулих років

Як нагороджували переможців конкурсу "Я - журналіст!" у квітні 2012 року





На правах реклами