Ми у Facebook
07.02.2013, 08:30

Українські футболісти впевнено здолали збірну Норвегії

Екс-тренер Рівненського "Вереса" Михайло Фоменко починає з перемоги.
6 лютого в іспанській Севільї наша національна команда в контрольному матчі перемогла збірну Норвегії з рахунком 2:0.

Результативний перший тайм
Стартові хвилини матчу пройшли в рівній боротьбі з мінімумом моментів поблизу воріт обох команд. Норвежці розраховували на стандартні положення, українці − на швидкі атаки, одна з яких на 17-й хвилині завершилася голом. Андрій Ярмоленко віддав передачу на хід Артему Федецькому, котрий зробив навіс на дальню стійку воріт норвежців, а Микола Морозюк ударом головою відправив м’яч у сітку.

Другий м’яч у ворота норвежців українці забили за три хвилини до перерви. Роман Зозуля, знаходячись на межі офсайду, скинув м’яч під удар Андрію Ярмоленку, який невідпорним пострілом з лінії карного майданчика змусив удруге капітулювати голкіпера збірної Норвегії.

Надійна гра Пятова
Другий тайм зустрічі наша команда розпочала активно, але втілити свою перевагу у голи не зуміла. Отримав можливість дебютувати в національній збірній і гравець київського «Динамо» Андрій Богданов. На 86-й хвилині півзахисник замінив Євгена Коноплянку.

Наприкінці зустрічі норвежці отримали чисельну перевагу − за позбавлення очевидної можливості забити гол з поля був вилучений захисник дніпропетровського «Дніпра» Віталій Мандзюк. У меншості наша команда діяла дуже організовано, до того ж, у воротах надійно грав Андрій Пятов. Голкіпер «Шахтаря» ще раз підтвердив свій високий клас на 87-й хвилині, коли завадив Таріку Ельюнуссі реалізувати пенальті, призначений за фол з боку Артема Федецького.

Екс-тренер рівненського "Вереса" виведе збірну України на матч з норвежцями

Останній шанс забити бодай гол престижу норвежці втратили на останній хвилині основного часу, коли все той же Ельюнуссі не зумів переправити м’яч у ворота після прострілу з флангу.

УКРАЇНА — НОРВЕГІЯ — 2:0 (2:0)

Голи: Морозюк (17), Ярмоленко (42)

На 87-й хвилині Ельюнуссі не реалізував пенальті (воротар)

Вилучення: Мандзюк (84)

Попередження: Федецький (87)

Україна: Пятов, Хачеріді (Коноплянка, 46; Богданов, 86), Шевчук, Мандзюк, Федецький, Тимощук (Степаненко, 63), Гармаш (Безус 63), Ротань, Зозуля (Девич, 76), Морозюк, Ярмоленко (Селезньов, 63)

Норвегія: Ярстейн, Регініуссен, Хеденстад (Парр, 72), Хангеланн (Форрен 46), Ріїсе (Хегле, 86), Хенріксен, Ельюнуссі, Ейкрем (Гаші, 46), Нільсен (Конрадсен, 63), Браатен, Йєнссен (Хусеклепп, 63)

Джерело: Прес-служба ФФУ.





На правах реклами