Ми у Facebook
08.02.2013, 14:48

"Кардинал-Рівне" на виїзді поступився "донецько-бразильському" "Єнакієвцю"

У матчі 17-го туру української міні-футбольної Екстра-ліги рівненський "Кардинал" завітав у гості до "Єнакієвця". Матч вийшов напруженим, проте донеччани, завдяки голам трьох бразильців, залишили "Кардинал" на шостій сходинці чемпіонату.
Перший тайм поєдинку команди провели в обопільних атаках, проте влучити в сітку воріт ніхто так і не спромігся.

У другій двадцятихвилинці події розгорталися більш динамічно.

Рахунок відкрили рівняни - на 29-й хвилині Дмитро Ситник, який зовсім нещодавно дебютував у складі молодіжної збірної України з футзалу, перевів м'яч на Паршикова, й той в один дотик відправив м'яча у верхній кут донецьких воріт - 0:1.

Проте уже за хвилину рівняни виймали м'яча з сітки власних воріт. Чіткий пас з району кутового прапорця отримав донецький бразилець Бруно Мело й повз рівненських захисників вколотив "шкіряну кулю" у сітку - 1:1.

Ще за дві хвилини "Єнакієвець" забив вдруге - відзначився бразилець Тіагу - 2:1.

Після цього "Кардинал" взяв тайм-аут й у воротах рівнян замість Івана Гурка з'явився Віталій Дєнюжкін. Проте це не сильно допомогло, адже за кілька хвилин донецькі бразильці змусили капітулювати й Віталія. - Ромаріо "прибрав" останнього захисника, віддав на Бетіньо, а той, "прибравши" Дєнюжкіна закотив м'яч в пусті ворота - 3:1.

Рівненський "Кардинал" їде за перемогою до Донецька [Анонс]

Надія на позитивний результат "танула" разом із останніми хвилинами матчу. Перевагою володіли донеччани й навіть гра у п'ять польових гравців не принесла рівнянам успіху.

Удача посміхнулася "Кардиналу" лише на передостанній хвилині - після прострілу Паршикова з флангу гравець "Єнакієвця" Нестерук зрізав м'яча у власні ворота - 3:2.

Поразка залишила "Кардинал" на шостому місці.

Наступну гру рівняни проведуть на власному майданчику 20 лютого проти луганського клубу "ЛТК".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ