Ми у Facebook
11.02.2013, 09:45

Обласний конкурс краси "Міс Рівненщина" обрав фіналісток [+Фото]

Визначено фіналісток обласного конкурсу краси "Міс Рівненщина-2013". Кастинг цьогорічного конкурсу тривав майже два місяці. Презентація фіналісток проекту відбудеться 12 лютого в ресторані "Ля шалет".
Серед охочих позмагатися в конкурсі як досвідчені моделі, так і початківці. Поборотися за право представити свій район на конкурсі на кастинг приїхало й чимало красунь з райцентрів. За словами директора конкурсу "Міс Рівненщина" та агентства моделей "Панна" Вікторії Дембіцької цьогоріч на участь претендують красуні майже з усіх районів.
Всього у фінал конкурсу відібрали 24 учасниці. Їх імена плануємо оголосять 12 лютого на презентації конкурсу в ресторані "Ля шалет".



А 8 лютого фіналістки конкурсу вже приступили до перший репетицій.

Дивіться фоторепортаж з репетиції

Після презентації фіналісток на дівчат чекає напружена підготовка. Вже традиційно буде безліч репетицій, постановок хореографічних номерів, а також фото- та відеозйомок. Головний конкурс краси в області цьогоріч відбудеться в МПК "Текстильник" в середині березня.



Переможниця конкурсу отримає путівку на відпочинок в Болгарію та каблучку з топазом вартістю 5 тисяч гривень, а також прикрасить обкладинку журналу FREETIME. А "Міс глядацьких симпатій" — каблучку з топазом вартістю 4 тисячі гривень. Всі інші учасниці отримають цінні подарунки від партнерів та спонсорів проекту.



Дивіться фоторепортаж з репетиції





На правах реклами