Ми у Facebook
12.02.2013, 13:00

День святого Валентина: ідеї подарунків для неї та для нього

Недарма кажуть, що на маленьких подарунках тримається дружба, а на великих – кохання. Тож поки ще є час, пропонуємо підбірку оригінальних подарунків для неї та нього на День усіх закоханих.
Спільна фотосесія
 
Подаруйте коханій людині спільну фотосесію. Такий подарунок запам'ятається надовго, та й фотографії високої якості ніколи зайвими не будуть.
 
Масаж для двох

Відчуйте легкість та бадьорість, і нехай незабутні враження віж масажу для двох надовго залишаться у вашій пам'яті. Спеціально до Дня закоханих деякі салони масажу приготували спеціальні пропозиції для пар.
 
Святкове оформлення

Здивувати свою пару можна, красиво оформивши приміщення. Подібні послуги пропонують багато компаній, а їх розцінки залежать від побажань замовника. Оформити приміщення можна кульками, живими квітами чи іншими цікавими предметами.
 
Красиві солодощі
 
Задобрити ласунів можна, якщо подарувати їм гарно оформлену смакоту. Наприклад, це можуть бути серця з цукерок, або торти будь-якої форми і з будь-яким малюнком. А можна замовити букет із солодощів, чи шоколадний фонтан.
 
Парні футболки
 
Непоганим подарунком можуть стати парні футболки. Іще одна ідея - парні подушки, чашки, домашні тапочки.
 
Вихід у світ
 
Заздалегідь можна поцікавитися вподобаннями вашої другої половини і обрати той захід, куди вона давно хотіла потрапити. Це може бути прем`єра вистави, квитки у кіно, виставка картин чи фотографій, новий ресторан тощо.

Сподіваємось, наші ідеї підштовхнуть вас до правильного рішення. І тоді день Святого Валентина стане додатковим днем чудового настрою, приємних вечорів та, звісно, оригінального подарунку.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ