Ми у Facebook
12.02.2013, 16:10

Усе для ідеального весілля представлять на спеціалізованій виставці у Києві

Рекордний триметровий весільний торт на 200 кілограмів, мильні бульбашки заввишки з людину, оригінальні, ексклюзивні весільні сукні та аксесуари представлять на виставці «Ідеальне весілля».
Три дні майбутні молодята і всі бажаючі можуть відчути себе принцами і принцесами. Знайти ВСЕ: від весільної сукні та краватки до декору і бокалів в Українському домі. Із 15 до 17 лютого для тих, хто прагне ідеалу, тут стартує «Ідеальне весілля» – найбільша виставка в Україні.

Вибираємо дату весілля в 2013 році

На відкритті в п’ятницю - 15 лютого нудьгувати не доведеться нікому. Гостей пригощатимуть гігантським тортом, який занесуть до Книги рекордів України і смачними коктейлями. Бармени влаштують яскраве шоу з спецефектами та піротехнікою. А вуличний театр на ходулях – приголомшливу постановку з строкатими костюмами і запальними танцями. Вас чекає різноманіття весільних букетів та дизайнерських задумок від салону «Мона», керівник якого навчалася у самого флориста королівської родини в Голандії, кондитерські шедеври, елітні сукні, оригінальні каблучки.

Після смачного торта та яскравого видовища 16 лютого гостей розважатимуть учасники шоу «Україна має талант», відомі музиканти та танцюристи. Свято продовжиться латиноамериканськими ритмами, конкурсами, піснями та танцями.

У скільки обійдеться весілля у Рівному у 2013 році?

17 лютого кращі з кращих запропонують вам різноманітні сценарії казкового весілля на будь-який смак та бюджет. Всі бажаючі зможуть розважитися на мильному шоу. Не тільки надувати причудливі форми, а й опинитися всередині кількаметрової бульки. А ще власноруч намалювати пісочну анімацію і освоїти головні «па» весільного танцю під пильним оком учасниці шоу «Танці з зірками», хореографа-балетмейстра Ілони Клешніної.

Як правильно вибрати весільну сукню

Організатор виставки, керівник весільної агенції «Идеальная свадьба» - Ольга Єрмилова, збере під одним дахом китів весільного бізнесу, які будь-яку ідею та забаганку майбутніх молодят зможуть втілити в життя. Покаже триденну весільну казку європейського рівня.

Що весільна мода 2013

Де Український дім, вул. Хрещатик, 2

Коли 15-17 лютого, 12.00-18:00 (відкриття 12.00)





На правах реклами