Ми у Facebook
13.02.2013, 13:34

Найшвидші рівняни бігтимуть за нагородами у Сумах [Анонс]

Сьогодні у Сумах стартує Чемпіонат України з легкої атлетики та Чемпіонат України з багатоборства. Рівненщину на змаганнях представлять 10 спортсменів, які змагатимуться у різних дисциплінах. У разі перемоги рівненські спортсмени отримають можливість захищати честь України на Чемпіонаті Європи.
У середу, 13 лютого, на старт вийдуть семеро рівненських спортсменів, серед яких неодноразові чемпіони України та призери міжнародних змагань.

Серед чоловіків у бігу на 60 метрів змагатиметься рівнянин Станіслав Сидорук, а на дистанцію 800 метрів вийдуть одразу троє рівнян - Роман Лук'янчук, Олег Кухарчук та Назар Ткачук.

Останній, до речі, кілька днів тому уже був у Сумах на змаганнях юніорів й у бігу на 800 метрів показав 6-й результат, а в естафеті 4х400 метрів здобув бронзову медаль.

Рівненські легкоатлетки - чемпіонки України

Поборються за нагороди й представники прекрасної половини людства.

"Чотирьохсотметрівку" пробіжить рівнянка Катерина Климюк.

Катерина Климюк
Катерина Климюк


На цій же дистанції, в одному забігу з Катериною, візьме участь й інша рівнянка - учасниця Олімпійських ігор у Лондоні Ольга Земляк.



Дистанцію 60 метрів з бар’єрами долатиме учасниця Чемпіонатів Європи та світу Олена Колесніченко.

- Не скажу, що сильно готувалась до зимових стартів, - розповіла напередодні виїзду на змагання рівненська легкоатлетка Олена Колесніченко. - Хоча в грудні була на зборах 21 день в Португалії, але як приїхала, то тренуватись немає де... В Сумах буду бігти дистанцію 60 метрів з бар’єрами, естафету 4х400 та мою улюблену дистанцію - 200-метрівку, на якій планую покращити свій результат минулого року - 24,86. Але це як Бог дасть...

Олена Колесніченко та Альбіна Санжаровська
Олена Колесніченко та Альбіна Санжаровська


Як додала Олена Колесніченко, в разі перемоги на Чемпіонаті України вона поїде на Чемпіонат Європи, який відбудеться в липні у фінському місті Тампере.

Рівненська легкоатлетка Олена Колесніченко мріє здобути олімпійське "золото" та поїхати у круїз

На ще одну представницю Рівненської області, Наталію Прищепу, у середу чекає одразу два старти - на дистанціях 800 та 1500 метрів.

Наталія Прищепа
Наталія Прищепа


Нагадаємо, що днями Наталія Прищепа уже привезла з Сум два "золота" - за перемоги у змаганнях юніорів на 1500-метровій дистанції та в естафеті 4х400 метрів.

Названо кращих спортсменів Рівненщини 2012 року

Окрім вищеназваних спортсменок у наступні дні змагань на бігові доріжки сумського спорткомплексу вийдуть рівнянки Альбіна Санжаровська та Яна П'ятковська, які змагатимуться в естафеті.

Змагання триватимуть до 16 лютого.





На правах реклами