Ми у Facebook
18.02.2013, 15:30

Спіймали грабіжника, який крав тільки елітні жіночі сумочки

У Голосіївському районі Києва правоохоронці затримали злодія, який викрадав дамські сумочки з елітних авто їхніх власниць.
За інформацією прес-служби столичного МВС, на промисел чоловік виходив два рази на день. Зранку – з 7 до 9:30 та ввечері – з 18 години до 20-ї. Саме в цей час жінки виходили або на роботу, або з роботи, їхали кудись. Сідали в авто і тільки-но ставили сумочки на сидіння, грабіжник відчиняв сусідні дверцята і забирав здобич. Потім утікав дворами. Все відбувалося так швидко, що дівчата іноді навіть зорієнтуватися не встигали. Таким чином чоловік непогано наживався. Тільки одного разу він «зірвав куш» у розмірі 25 тисяч гривень. Не говорячи вже про дорогі мобільні телефони та інше. Так само він діяв і біля світлофорів, коли жінки зупинялися на червоне світло.

Затримали хлопця за прикметами, адже обличчя він не приховував. І взагалі не дуже переймався тим, що його могли запам’ятати і навіть затримати.

Проживав чоловік у Чернігівській області, працював у Києві в одному з кінотеатрів, на «справу» виходив тоді, коли закінчувалися гроші. Пояснити свої вчинки наразі нічим не може.

У свої 28 років він уже був засуджений і шість років просидів за ґратами. Зараз знову туди повернеться… Адже стаття Кримінального кодексу України за такий злочин, як грабунок, та ще й вчинений повторно, передбачає до шести років позбавлення волі.

Джерело: «Київ. Коментарі»





На правах реклами