ТОП-5 найрейтинговіших випусків програми “СмачнОГО!”
1. Юрій Журавель – фронтмен гурту “Ot Vinta”, громадський діяч
![](https://ogo.ua/images/articles/1567/big/1361265039.jpg)
Деруни з м’ясом "Опля картопля"
1. Картопля – 1 кг, тверді сорти, великі картоплини
2. 1 велика цибулина
3. Морква – 1 шт.
4. Свинний фарш – 300 г
5. Сухарі – 2 шт.
6. 1 яйце
7. Борошно – 1 ст. ложка
8. Олія рафінована для смаження
9. Перець, паприка, сіль, часник, зелена цибуля
10. Сметана
![](https://ogo.ua/images/articles/1567/big/1361265049.jpg)
2. Володимир Лазорчик — перший рибний магнат Рівного
![](https://ogo.ua/images/articles/1567/big/1361265070.jpg)
Картопля смажена з оселедцем
1. Картопля - 1,5 кг
2. Часник – 1 головка
3. Лавровий лист
4. Духмяний перець
5. Чорний перець (горошок)
6. Олія рафінована
7. Оселедець (маринований)
8. Цибуля
9. Помідор свіжий
10. Перець мелений
![](https://ogo.ua/images/articles/1567/big/1361265081.jpg)
3. Вікторія Дембіцька – директор агентства моделей “Панна”
![](https://ogo.ua/images/articles/1567/big/1361265262.jpg)
Салат “Соняшник”
1. Куряче філе – 200 г
2. Смажені шампіньйони – 200 г
3. Цибуля – 1 шт.
4. Яйця варені – 3 шт.
5. Твердий сир – 150 г
6. Печена в мундирі картопля – 2 шт.
7. Маслини чорні без кісточок
8. Ананаси – 0.5 баночки
9. Чипси – 1 упаковка
10. Майонез за смаком
![](https://ogo.ua/images/articles/1567/big/1361265271.jpg)
4. Ігор Пасічник – Герой України, ректор Національного університету “Острозька академія”
![](https://ogo.ua/images/articles/1567/big/1361265290.jpg)
“Риба по-хуторянськи”
1. Риба жирних сортів – 0,5 кг
2. Вершкове масло
3. Цибуля – 2 шт.
4. Сіль, перець
Спосіб приготування:
1. Порізати рибу на шматки
2. Порізати цибулю, підсмажити на вершковому маслі додавши трішки води
3. Викласти рибу на пательню з цибулею накрити кришкою і тушкувати до готовності
![](https://ogo.ua/images/articles/1567/big/1361265299.jpg)
5. Володимир Петрів – директор Рівненського академічного українського музично-драматичного театру
![](https://ogo.ua/images/articles/1567/big/1361265400.jpg)
Рулети “Театральні”
1. Куряча грудка – 6 шт.
2. Креветки очищенні (середні) – 0,4 кг
3. Пекінська капуста – 2 шт.
4. Твердий сир – 400 гр
5. Вершкове масло – 50 г
6. Сіль
7. Зелень
![](https://ogo.ua/images/articles/1567/big/1361265382.jpg)
Рівненській програмі "СмачнОГО!" виповнилось 2 роки! ВІТАЄМО!
Вітаємо “СмачнОГО!” з такою чудовою датою, бажаємо нових гостей та ще смачніших страв! Не зупиняйтесь на досягнутому!
![](/images/bnr/happy-650-90.jpg)
Помер Володимир Мушировський - багаторічний директор Рівненського краєзнавчого музею
![](/images/articles/2/small/1738994959.jpg)
Несподівана та болюча втрата для всієї музейної спільноти та жителів Рівненщини - перестало битися серце Володимира Макаровича Мушировського, який протягом багатьох років очолював Рівненський обласний краєзнавчий музей.
переглядів: 132
Прогноз погоди на 8 лютого: чого очікувати рівнянам?
![](/images/articles/2/small/1738992982.jpg)
У суботу, 8 лютого, за прогнозами синоптиків на території Рівненщини очікується мінлива хмарність, без істотних опадів.
переглядів: 100
Гороскоп на суботу, 8 лютого: день буде сповнений емоційних поворотів
![](/images/articles/2/small/1738992376.jpg)
Субота обіцяє бути днем, насиченим емоційними поворотами. Місяць у Раку загострює інтуїцію та нагадує нам про необхідність безпеки, але його ранковий квадрат із Нептуном може внести трохи хаосу в читання реальності.
переглядів: 96
Коли почнеться Великий піст у 2025 році
![](/images/articles/2/small/1710781339.jpg)
Великий піст - один із важливих постів для православних християн, адже він передує Великодню.
переглядів: 203
Сьогодні відкриється фотовиставка «Світло і тінь: фокус на людині»
![](/images/articles/2/small/1738263082.jpg)
Від сьогодні, 7 лютого, рівняни зможуть відвідати особливу фотовиставку, яка порушує глибокі питання людської природи. Відома рівненська мисткиня Дежа Брют представить свою нову експозицію «Світло і тінь: фокус на людині».
переглядів: 230