Ми у Facebook
19.02.2013, 14:32

ТОП-5 найрейтинговіших випусків програми “СмачнОГО!”

Кулінарне шоу “СмачнОГО!” ось уже три роки радує глядачів смачними стравами та цікавими гостями в ефірі телеканалу “Рівне 1”. До дня народження “найсмачнішої” програми рівненського телебачення ми вирішили підібрати п’ятірку найрейтинговіших випусків програми “СмачнОГО!”.
До вашої уваги найцікавіші гості і рецепти смачних та оригінальних страв, які відомі рівняни приготували на кухні ведучого та автора програми – Віктора Данилова.

1. Юрій Журавель – фронтмен гурту “Ot Vinta”, громадський діяч



Деруни з м’ясом "Опля картопля"

1. Картопля – 1 кг, тверді сорти, великі картоплини
2. 1 велика цибулина
3. Морква – 1 шт.
4. Свинний фарш – 300 г
5. Сухарі – 2 шт.
6. 1 яйце
7. Борошно – 1 ст. ложка
8. Олія рафінована для смаження
9. Перець, паприка, сіль, часник, зелена цибуля
10. Сметана



2. Володимир Лазорчик — перший рибний магнат Рівного



Картопля смажена з оселедцем

1. Картопля - 1,5 кг
2. Часник – 1 головка
3. Лавровий лист
4. Духмяний перець
5. Чорний перець (горошок)
6. Олія рафінована
7. Оселедець (маринований)
8. Цибуля
9. Помідор свіжий
10. Перець мелений



3. Вікторія Дембіцька – директор агентства моделей “Панна”



Салат “Соняшник”

1. Куряче філе – 200 г
2. Смажені шампіньйони – 200 г
3. Цибуля – 1 шт.
4. Яйця варені – 3 шт.
5. Твердий сир – 150 г
6. Печена в мундирі картопля – 2 шт.
7. Маслини чорні без кісточок
8. Ананаси – 0.5 баночки
9. Чипси – 1 упаковка
10. Майонез за смаком



4. Ігор Пасічник – Герой України, ректор Національного університету “Острозька академія”



“Риба по-хуторянськи”

1. Риба жирних сортів – 0,5 кг
2. Вершкове масло
3. Цибуля – 2 шт.
4. Сіль, перець

Спосіб приготування:
1. Порізати рибу на шматки
2. Порізати цибулю, підсмажити на вершковому маслі додавши трішки води
3. Викласти рибу на пательню з цибулею накрити кришкою і тушкувати до готовності



5. Володимир Петрів – директор Рівненського академічного українського музично-драматичного театру



Рулети “Театральні”

1. Куряча грудка – 6 шт.
2. Креветки очищенні (середні) – 0,4 кг
3. Пекінська капуста – 2 шт.
4. Твердий сир – 400 гр
5. Вершкове масло – 50 г
6. Сіль
7. Зелень



Рівненській програмі "СмачнОГО!" виповнилось 2 роки! ВІТАЄМО!

Вітаємо “СмачнОГО!” з такою чудовою датою, бажаємо нових гостей та ще смачніших страв! Не зупиняйтесь на досягнутому!





На правах реклами