19.02.2013, 14:32
ТОП-5 найрейтинговіших випусків програми “СмачнОГО!”
Кулінарне шоу “СмачнОГО!” ось уже три роки радує глядачів смачними стравами та цікавими гостями в ефірі телеканалу “Рівне 1”. До дня народження “найсмачнішої” програми рівненського телебачення ми вирішили підібрати п’ятірку найрейтинговіших випусків програми “СмачнОГО!”.
До вашої уваги найцікавіші гості і рецепти смачних та оригінальних страв, які відомі рівняни приготували на кухні ведучого та автора програми – Віктора Данилова.
1. Юрій Журавель – фронтмен гурту “Ot Vinta”, громадський діяч

Деруни з м’ясом "Опля картопля"
1. Картопля – 1 кг, тверді сорти, великі картоплини
2. 1 велика цибулина
3. Морква – 1 шт.
4. Свинний фарш – 300 г
5. Сухарі – 2 шт.
6. 1 яйце
7. Борошно – 1 ст. ложка
8. Олія рафінована для смаження
9. Перець, паприка, сіль, часник, зелена цибуля
10. Сметана

2. Володимир Лазорчик — перший рибний магнат Рівного

Картопля смажена з оселедцем
1. Картопля - 1,5 кг
2. Часник – 1 головка
3. Лавровий лист
4. Духмяний перець
5. Чорний перець (горошок)
6. Олія рафінована
7. Оселедець (маринований)
8. Цибуля
9. Помідор свіжий
10. Перець мелений

3. Вікторія Дембіцька – директор агентства моделей “Панна”

Салат “Соняшник”
1. Куряче філе – 200 г
2. Смажені шампіньйони – 200 г
3. Цибуля – 1 шт.
4. Яйця варені – 3 шт.
5. Твердий сир – 150 г
6. Печена в мундирі картопля – 2 шт.
7. Маслини чорні без кісточок
8. Ананаси – 0.5 баночки
9. Чипси – 1 упаковка
10. Майонез за смаком

4. Ігор Пасічник – Герой України, ректор Національного університету “Острозька академія”

“Риба по-хуторянськи”
1. Риба жирних сортів – 0,5 кг
2. Вершкове масло
3. Цибуля – 2 шт.
4. Сіль, перець
Спосіб приготування:
1. Порізати рибу на шматки
2. Порізати цибулю, підсмажити на вершковому маслі додавши трішки води
3. Викласти рибу на пательню з цибулею накрити кришкою і тушкувати до готовності

5. Володимир Петрів – директор Рівненського академічного українського музично-драматичного театру

Рулети “Театральні”
1. Куряча грудка – 6 шт.
2. Креветки очищенні (середні) – 0,4 кг
3. Пекінська капуста – 2 шт.
4. Твердий сир – 400 гр
5. Вершкове масло – 50 г
6. Сіль
7. Зелень

Рівненській програмі "СмачнОГО!" виповнилось 2 роки! ВІТАЄМО!
Вітаємо “СмачнОГО!” з такою чудовою датою, бажаємо нових гостей та ще смачніших страв! Не зупиняйтесь на досягнутому!
1. Юрій Журавель – фронтмен гурту “Ot Vinta”, громадський діяч

Деруни з м’ясом "Опля картопля"
1. Картопля – 1 кг, тверді сорти, великі картоплини
2. 1 велика цибулина
3. Морква – 1 шт.
4. Свинний фарш – 300 г
5. Сухарі – 2 шт.
6. 1 яйце
7. Борошно – 1 ст. ложка
8. Олія рафінована для смаження
9. Перець, паприка, сіль, часник, зелена цибуля
10. Сметана

2. Володимир Лазорчик — перший рибний магнат Рівного

Картопля смажена з оселедцем
1. Картопля - 1,5 кг
2. Часник – 1 головка
3. Лавровий лист
4. Духмяний перець
5. Чорний перець (горошок)
6. Олія рафінована
7. Оселедець (маринований)
8. Цибуля
9. Помідор свіжий
10. Перець мелений

3. Вікторія Дембіцька – директор агентства моделей “Панна”

Салат “Соняшник”
1. Куряче філе – 200 г
2. Смажені шампіньйони – 200 г
3. Цибуля – 1 шт.
4. Яйця варені – 3 шт.
5. Твердий сир – 150 г
6. Печена в мундирі картопля – 2 шт.
7. Маслини чорні без кісточок
8. Ананаси – 0.5 баночки
9. Чипси – 1 упаковка
10. Майонез за смаком

4. Ігор Пасічник – Герой України, ректор Національного університету “Острозька академія”

“Риба по-хуторянськи”
1. Риба жирних сортів – 0,5 кг
2. Вершкове масло
3. Цибуля – 2 шт.
4. Сіль, перець
Спосіб приготування:
1. Порізати рибу на шматки
2. Порізати цибулю, підсмажити на вершковому маслі додавши трішки води
3. Викласти рибу на пательню з цибулею накрити кришкою і тушкувати до готовності

5. Володимир Петрів – директор Рівненського академічного українського музично-драматичного театру

Рулети “Театральні”
1. Куряча грудка – 6 шт.
2. Креветки очищенні (середні) – 0,4 кг
3. Пекінська капуста – 2 шт.
4. Твердий сир – 400 гр
5. Вершкове масло – 50 г
6. Сіль
7. Зелень

Рівненській програмі "СмачнОГО!" виповнилось 2 роки! ВІТАЄМО!
Вітаємо “СмачнОГО!” з такою чудовою датою, бажаємо нових гостей та ще смачніших страв! Не зупиняйтесь на досягнутому!

Категорія: Новини > Життя
Автор: Людмила КНАПЕЦЬКоментарів: 9Переглядів: 11116Інші статті рубрики:
Багатодітна рівнянка вийшла до фіналу національного конкурсу краси

Рівнянка Мар’яна Садовник увійшла до фіналу престижного національного конкурсу Ms Top Ukraine 2025.
переглядів: 60
Студенти перетворили звичайну зупинку на Рівненщині у витвір мистецтва

Студенти Бахмутського центру професійно-технічної освіти перетворили звичайну зупинку в селищі Гоща на Рівненщині на справжню арт-локацію.
переглядів: 100
Весна повертається: коли чекати потепління на Рівненщині

Вихідними все ще можливі заморозки, а з понеділка вже і нічна температура буде додатною.
переглядів: 197
У Луцькому ТЦК знайшли неживим голову ВЛК

Тіло лікаря виявила прибиральниця на робочому місці.
переглядів: 143
Смерть на роботі: в Луцькому ТЦК знайшли мертвим лікаря

Ним виявився медик обласної лікарні, повідомили в Нацполіції Волині.
переглядів: 172