Ми у Facebook
20.02.2013, 14:48

На Рівненщині чоловік, що зарізав дружину на власному подвір'ї, сяде на десять років

Сімейна драма розігралася у Сарнах у вересні минулого року. Чоловік убив дружину під час святкування дня народження її дітей. Після чого намагався покінчити із собою.
Як уже повідомляв портал OGO.ua, 29-річний Олександр познайомився з 23-річною Тетяною близько трьох років тому. У січні цього року вони одружилися. Жінка мала двох дітей від першого шлюбу. Наприкінці вересня їм якраз виповнилося 3 і 5 років.

У суботу, 30 вересня, подружжя святкувало дні народження дітей. Тетяна вийшла на вулицю. Олександр, вийшовши за нею, побачив, що жінка розмовляє по мобільному телефону. Між ними виник конфлікт, Олександр взяв кухонного ножа та сім разів ударив дружину в шию та голову. Після чого намагався зарізати себе.

Тетяна загинула на місці пригоди.

За повідомленням прес-служби прокуратури області, під час судових засідань чоловік визнав свою вину та розкаявся. За обірване ним людське життя просив вибачення у батьків загиблої. У сім’ї залишилися напівсиротами двоє малолітніх дітей дружини від першого шлюбу.

Разом з тим, слід зазначити, що обвинувальний вирок суду не набрав законної сили, учасники судового процесу мають право його оскаржити в апеляційному порядку в передбачений законодавством термін.









На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ