Ми у Facebook
25.02.2013, 11:20

Найголовніше за вихідні у Рівному, Україні та світі

OGO.ua пропонує підсумки вихідних. До вашої уваги - важливі події 23-24 лютого у Рівному, Україні та світі.
У Рівному під час пожежі загинула 55-річна жінка.

Окрім того, на території області за вихідні сталося шість пожеж.

У п’ятницю, 22 лютого, під колесами автомобіля загинув 65-річний рівнянин.
ДТП сталася 22 лютого близько 17:50 на автодорозі біля с. Велика Омеляна. Водій автомобіля VOLVO FH 12, 48-річний Олександр з Рівного, рухаючись зі сторони с. Дядьковичі в напрямку автодороги Київ - Чоп, допустив наїзд на пішохода Казимира, жителя м. Рівне, який рухався в попутному напрямку, по правому краю проїзної частини дороги.

Внаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень під час надання медичної допомоги помер у машині швидкої допомоги, труп доставлено в морг ЦМЛ м. Рівне.

23 лютого в с. Березово Рокитнівського району у власному господарстві покінчив життя самогубством через повішання 19-річний юнак.

23 лютого в Острозі невідомий відкрито заволодів мобільним телефоном 18-річного місцевого жителя.

В одному з маршрутних таксі Рівного вкрали залишену без нагляду барсетку 73-річного мешканця смт Клевань. У барсетці знаходились мобільний телефон, 500 гривень та особисті документи пенсіонера.

Невідомі вкрали акумулятор із автомобіля 30-річної рівнянки. Зловмисники заволоділи майном, пошкодивши замок на дверцятах.

В одному із сіл Рівненського району міліціонери виявили у 23-річного молодика поліетиленові пакетики з порошкоподібною речовиною білого кольору.

Із незамкненого помешкання 16-річного рівнянина невідомі особи викрали ноутбук. Сума збитку становить майже сім тисяч гривень.

Рівненщину засипало снігом. Через це рятувальники відбуксирували 10 легкових автомобілів із снігових заметів.

У Рівному презентували "Майстерню громадської активності". На презентації проектів рівненська молодь розказала про свої реалізовані проекти та плани майбутнє.

У Рівному відсвяткували 23 лютого - День захисника Вітчизни.

У Рівному відбулося танцювальне мегашоу "MJ". На сцені глядацької зали Рівненського міського Палацу дітей та молоді глядачі побачили постановку танцювального шоу «MJ», присвячену пам'яті неперевершеного Майкла Джексона.

Стало відомо, що 30 березня Україна звично перейде на "літній час".

У партії «Наша Україна» стався розкол через відомості про співпрацю Віктора Ющенка із Партією регіонів під час парламентських виборів 2012 року. З партії виключили сімох осіб, а також призупинили діяльність кількох обласних організацій.

У Ватикані Папа Бенедикт XVI востаннє прочитав проповідь вірянам.

У США завершилась 85-та церемонія вручення премії "Оскар" і стали відомі імена цьогорічних переможців.





На правах реклами