Ми у Facebook
25.02.2013, 11:01

Rivnecats: 12-річний кіт Макс любить розчісувати господині волосся [+Фото]

Кіт Макс - довгошерстий домашній красунчик персидської породи, який мешкає на Північному. Він дуже поважний, розумний та мудрий кіт, - йому вже 12 років! Рівняючи інших котів та кота Макса, то він є дещо більшим за рахунок його довгої, густої та м’якої шерсті. Його вага 8 кг.
Він дуже любить спати, зазвичай він полюбляє спати на подушці своєї хазяйки - Аськи Красовської, тим самим заспокоюючи її своїм муркотінням. Вранці, вдень та ввечері він бачить що хто робить, спостерігає, все мусить подивитися. Також, кіт Макс постійно будить свою хазяйку цікавим способом: легенько розчісує своїми кігтиками її волосся, і тихенько мявкає просячи свій смачний сніданок. Після такого пробудження і настрій хороший і є натхнення творити.

Він дуже не любить купатися та шуму від пилососа - це його страх.

Кіт Макс є, таким собі, домашнім лікарем: коли комусь із членів сім’ї щось болить, він це відчуває і приходить лікувати своїм муркотінням. Але він є не просто фізичним лікарем, але й душевним, в тому сенсі, коли переживаєш, коли немає настрою, коли щось не виходить - він все розуміє, лягає біля тебе, кладе свою лапу на тебе і заспокоює твій душевний біль.



Завдяки розвиненому інтелекту кіт Макс зберігає свою індивідуальність і властиві лише йому риси характеру. Зазвичай він спокійний, ласкавий, урівноважений, малорухливий, аристократичний кіт. Але у його характері деколи проявляється гонор - якщо щось роблять проти його волі, йому це не подобається і тоді він дратується та може вкусити і поцарапати. Із незнайомими йому людьми він веде себе слухняно та приваблює своєю чарівною зовнішністю.



Без його забавних ігор, сяючих очей і шкодливих підступів – порожня квартира. На нас позитивно діє просте відчуття задоволення, яке ми отримуємо, реалізовуючи свої відчуття любові і ніжності, на які кіт Макс відповідає взаємністю.



P.S. А ви любите котиків так, як ми?! :) Якщо ви розділяєте нашу прихильність до цих надзвичайно цікавих тварин - пропонуємо вам серію розповідей про рівненських котів.

Як їм живеться? Що вони їдять? Де сплять? Про що думають і навіть мріють?! Про все це у спільному фотопроекті порталу OGO.ua та ініціативної групи НЕтипове Рівне - "Rivnecats: життєві історії рівненських котів".

Будемо раді опублікувати розповіді і про ваших улюбленців!

Надсилайте фото та інфо про вашого котика/кицьку - і ми обов’язково "розпишемо" його життєву історію :)
Чекаємо "котячих" листів на e-mail: info@ogo.ua, uliana.tet@gmail.com

Або ж присилайте у повідомленнях нам на:
http://vk.com/netypove_rivne - http://www.facebook.com/NEtipoveRivne
або ж http://www.facebook.com/OGO.ua - http://vk.com/ogo_ua






На правах реклами