Ми у Facebook
27.02.2013, 08:38

Фіналістки конкурсу "Міс Рівненщина" відзнялись в ексклюзивному відео [+Фото]

Триває підготовка до фіналу ювілейного обласного конкурсу краси "Міс Рівненщина-2013". Головне шоу конкурсу відбудеться 15 березня в МПК "Текстильник". 27 учасниць проекту вже взяли участь у ексклюзивних відео- та фотозйомках.
Найбільший обласний конкурс краси "Міс Рівненщина" проходить у області з 2007 року. За час проведення в конкурсі взяли участь понад сто красунь з усіх куточків області. Чимало з них стали не тільки успішними дівчатами, а й професійними моделями та дебютували на подіумах Києва, Москви, Парижа, Мілана, Токіо, Нью-Йорка.

Традиційно кожна з учасниць представляла на конкурсі свою маленьку Батьківщину. Попри жорсткі вимоги, охочих потрапити до фіналу проекту було дуже багато. Зрештою організатори відібрали для участі у фінальному шоу 27 учасниць.



Після презентації фіналісток на дівчат чекає напружена підготовка. Вже традиційно буде безліч репетицій, постановок хореографічних номерів.

Обласний конкурс краси "Міс Рівненщина" обрав фіналісток

— Нещодавно ми відзняли для кожної конкурсантки ексклюзивне відео з дорогими автомобілями, крім того не один день тривали і студійні фотосесії, - розповіла директор конкурсу «Міс Рівненщина» Вікторія Дембіцька. – Фотографам довелось працювати у дуже стиснуті строки. Однак запевняю, що результат приємно здивує усіх глядачів шоу. А фінал конкурсу цьогоріч відбудеться в МПК "Текстильник" 15 березня.



Цього року організатори принципово змінили формат проведення фінального шоу. Конкурс здивує не тільки більшою кількістю красунь та оновленою хореографією, а й набагато кращою сценографією. Під час шоу зніматимуть телеверсію, також зображення транслюватиметься на великому світлодіодному екрані.



Три роки поспіль ведучим конкурсу був шоумен та музикант Кузьма Скрябін. Цьогоріч він передасть естафету молодому і талановитому виконавцю Арсену Мірзояну. Він стане хед-лайнером конкурсу, а також головним ведучим свята разом з рівненською моделлю агентства "Панна" Юлією Дембіцькою.








На правах реклами