Ми у Facebook
06.03.2013, 17:00

Подарунок до 8 Березня: обираємо білизну [+ПОРАДИ]

Свято 23 лютого вже позаду. Подарунки від коханих жінок отримали. Тепер варто подбати й про сюрприз до 8 Березня. Як свідчать рівняни, найкращий і найеротичніший подарунок на свято ніжності та краси – комплект жіночої білизни.
Обираючи у магазині білизну, варто пам’ятати – це не акт помсти за отриману пінку для гоління та шкарпетки на 23 лютого. Вибір білизни – це процес делікатний та клопіткий. Тому ми запитали рівнян, як вони обирають білизну для своїх других половинок.



Максим (21 рік, програміст):
Своїй дівчині я дарував білизну вже двічі. Із власного досвіду можу порекомендувати: не завжди варто слухати те, що говорять продавці-«консультанти». У мене завжди була проблема із підбором розміру. Тому щоб не стикатись із такою проблемою, варто знати: розмір бюстгальтера зазвичай складається з двозначного числа і букви латинського алфавіту, наприклад, 75 С. Цифри - це об'єм під грудьми, а літера позначає величину чашечки. Розмір трусиків пишуть або цифрами (42 - 56), або буквами (XS - XXXL).



Андрій (32 роки, водій):
Моя дружина дуже любить отримувати у подарунок білизну. До народження нашої дитини вона користувалась (і я їй дарував) бюстгальтером із пуш-апом (push-up ефект), а після пологів перейшла на бюстгальтери без вкладок. Для тих, хто не розуміє, пояснюю: бюстгальтери частенько роблять із вкладками, які візуально піднімають груди. Причому вони можуть бути пришитими, а можуть і вийматися. Краще всього купувати бюстгальтер із вставками, які виймаються. І ще - вкладки бувають з різними наповнювачами (з повітрям, поролоном і навіть маслом), але на якості це ніяк не позначається.



Ярослав (22 роки, економіст):
Жіночу білизну купував лише раз. Для себе відкрив такий цікавий факт: варто бюстгальтер купувати із прозорими бретельками. Білизну з такими бретельками зручно одягати під вечірню сукню і т.д. (це мені так пояснила моя дівчина).



Ігор (40 років, підприємець):
Кілька років тому хотів зробити дружині приємно і купити набір білизни. При виборі верхньої частини (бюстгальтера) проблем не виникло, а от із нижньою трохи поморочився. Як виявилось, трусики бувають: стрінги, шортики і сліпи. Мені порадили купити сліпи – це стандартні трусики, без різних там ниточок на попі і бантиків.



Олексій (59 років, охоронець):
Якось я вирішив зробити жінці приємно і купив яскраву червону нижню білизну з різними гачечками і петельками. Як виявилось, червоний колір вона не любить, та й з тими гачками довго не могла розібратись. Тому, чоловіки, не варто розраховувати на свій смак (бо бачите, можете не вгадати) і розсуд, краще дайте дружині гроші, а вона вже сама сходить, поміряє і вибере те, що їй найбільше сподобається. І вам буде так легше - і вона залишиться задоволеною.


Як бачимо, вибрати в подарунок жіночу білизну доволі важко. У ході вибору виникатиме чимало питань: як правильно обирати жіночу білизну, як не помилитись із розмірами тощо. Тому пропонуємо читачам поділитись досвідом та залишати у коментарях свої думки та поради.

Обираємо найрізноманітніші комплекти нижньої білизни у Домі модної білизни "Ajour", що знаходиться за адресою: ТРЦ "Екватор" (вул.Макарова,23).

Зробимо вибір жіночої білизни не проблемою, а задоволенням!


На правах реклами
На правах реклами






На правах реклами