Ми у Facebook
11.03.2013, 12:09

На пожежі у Березному ледь не згорів 51-річний чоловік

10 березня о 20:40 за номером 101 до пожежно-рятувальної частини міста Березне надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку по вулиці Л.Українки.
За декілька хвилин на місці події вже працювало чергове відділення вогнеборців. Із вікон дерев’яного помешкання виходив густий чорний дим. Сусіди відразу повідомили, що у будинку може знаходитись людина, але самі вони до приїзду вогнеборців заходити всередину не наважувались. Коли рятувальники в апаратах захисту органів дихання проникли у задимлене приміщення, то у одній із кімнат біля ліжка, побачили непритомного чоловіка.


Не гаючи часу, його відразу винесли на свіже повітря. Після надання першої медичної допомоги чоловік прийшов до тями та від госпіталізації у лікарняний заклад відмовився. Тим часом за допомогою водяних стволів загоряння вдалося швидко ліквідувати та не допустити розповсюдження вогню на весь будинок.



Згодом вдалося встановити, що чергова варта місцевих вогнеборців вже рятувала життя 51 – річного чоловіка за таких саме обставин у минулому році. Господар помешкання після вживання спиртних напоїв заснув із цигаркою в руках, яка власне і спричинила загоряння. Цього разу причина пожежі також необережність при курінні в нетверезому стані господаря будинку.

Про це повідомили з ГУ ДСНС України у Рівненській області





На правах реклами